x

Urald a tested!

Egyre többen emlegetik hazánkban is csodaterápiaként a világhírű Aviva-torna elnevezésű gyakorlatsort, melynek hatására tartós kellemetlenségeket okozó nőgyógyászati problémák rendeződhetnek...

Főként a gyermekre vágyó, menstruációs zavarokkal vagy a klimax gyötrő tüneteivel küszködő nők számára ajánlott elsajátítani az Aviva-torna célirányos mozdulatait, ám ez a módszer kiválóan alkalmas arra is, hogy segítségével a panaszmentes hölgyek is jobban megismerhessék és uralhassák testüket.

Jó hír! Az Aviva-torna annyira egyszerű, hogy egy kellemes hangulatú, nem túl megterhelő bemutatóedzést követően otthonunk kényelmében akár egyedül is tornázhatunk.

Véletlen felfedezés

Aviva Steiner, magyar származású izraeli sportoktató és táncosnő több évtizedes tornatanári tapasztalatai alapján dolgozta ki a róla elnevezett módszert. Gyakorlatai ma lányok, asszonyok ezreinek nyújtanak világszerte enyhülést a legkülönbözőbb nőgyógyászati problémákra. A hetvenes években jógaoktatóként dolgozó Aviva idősebb nőknek is tartott edzéseket, amiket a vendégei rendkívül élveztek.

A tornára rendszeresen eljáró asszonyok szinte egyszerre számoltak be kedvező élettani hatásokról. Nemcsak fittebbek lettek és általános közérzetük javult, hanem meglepő módon azt is tapasztalták, hogy régóta elmaradt menstruációjuk újra jelentkezett. Másoknál a még meglévő havivérzés rendszeresebbé, rövidebbé vagy kevésbé fájdalmassá vált.

Férfiak, figyelem!

Aviva a férfiakról sem feledkezett meg! Akik kedvet kaptak a párjukat energizáló torna kipróbálásához, azt tapasztalhatták, hogy a tornamozdulatok révén javult a potenciájuk, a szexuális teljesítőképességük jelentősen megnőtt. Voltak olyanok is, akik azt vették észre, hogy prosztataproblémáik lényegesen csökkentek az edzések hatására.

Célzott testmozdulatok

Aviva érdeklődése túlterjedt a sportoktatáson: nem hagyta annyiban a dolgot, és utánajárt tanítványai csodálatos gyógyulásának. Vizsgálódásai során arra jutott, hogy bizonyos célzott testmozdulatok a belső nemi szerveket és így áttételesen a menstruációs ciklust, valamint a hormontermelést is befolyásolják. Ezután a tanárnő már tudatosan törekedett a megfelelő edzésterv kialakítására, végül összeállt a nevével fémjelzett torna, amely minden életkorban, korábbi sportolói múlt nélkül is gyorsan és könnyen elsajátítható.

Mit érhetünk el Aviva-tornával?

Minden, ésszerű mértékben és technikával végzett testgyakorlás javítja kondíciónkat, állóképességünket. A mozgás során felszabaduló örömhormonok jókedvűvé, energikussá tesznek. Az Aviva-tornát rendszeresen végző nők ennél többet is nyernek a különleges módszertől. A gyakorlatsorok felmelegítik, és mozgékonyabbá teszik a medencét, hatásukra felpezsdül az alhasi vérkeringés.

A zseniális technika legfőbb erénye, hogy segít rendezni és fájdalommentessé tenni a menstruációt. A tornát végzők közül néhányan arról számoltak be, hogy több hónapja vagy évek óta elmaradt mensesük újra jelentkezett, másoknak végre panaszmentesen teltek a nehéz napok.

Kapcsolódó Tartalom
  • 

    Téma szerint

    • Aviva-torna


      Amerikában járja egy mondás, miszerint nem elég, ha magyar vagy, tehetségesnek is kell lenned.

  •