x

Infralepedő használata mellműtét után?

Wellness tanácsadás

Infralepedő használata mellműtét után?

Tisztelt Cím!

Rendeltem egy infralepedőt, mert állitólag méregtelenitő és immunerősitő hatással bír. Ezen kívül azt mondták, hogy a szervezet oxigénellátása javul.

Kérem, válaszoljanak sürgősen, mert igen drága eszközről van szó, illetve tavaly mellrákkal műtöttek és állitották, hogy nem ártalmas erre a betegségre, sőt jót tesz. Lehet, hogy becsaptak?

Köszönöm válaszukat.

Kedves Levélíró!

Köszönöm a levelét és a türelmét.
Az infrakabin használat lehet kúra- vagy alkalomszerű. Itt is a rendszeresség a legelőnyösebb. Általános alapelvként itt is érvényes, hogy az emberi szervezetnek a teherbírása egyénenként, illetve a mindenkori életkori- fizikai állapot szerint változik. Az infraszauna használata előtt és után egyaránt fontos a megfelelő folyadékpótlás. Erre a célra legmegfelelőbb ásványvíz fogyasztása. Mielőtt levetkőzik, kapcsolja be az infraszaunát, állítsa a hőmérsékletszabályozót a kívánt hőfokra. A bemelegítési idő kb. 5 perc eltelte után üljön be a szaunába, így teste együtt melegszik fel a szauna levegőjével. Az infruszaunázás előtti zuhanyozás fokozottabb izzadást eredményezhet. A kabinban tanácsos ülő helyzetben elhelyezkedni, mert az inframeleg horizontálisan tejed. Már rövid idő után elkezdődik az izzadás. Ha a kiválasztott hőmérsékletet kellemetlennek találja, nyugodtan kinyithatja az ajtót. Ezáltal nem az infrasugárzás távozik, hanem csak hő. Infraszaunázás után tanácsos a már kikapcsolt fülkében maradva még 10-15 percig fokozatosan izzadva lehűlni, végül pedig langyos vízzel zuhanyozni.

Kellemes pihenést kívánok:

Vághy Henriette