x

Színarany kezelés

Színarany kezelés

Régi szólás-mondás, amikor egy jószívű emberre azt mondjuk, aranyba kellene önteni. Májustól, ha nem is a teljes testet, de az arcát bárki aranyba öntetheti, vagy legalábbis leheletnyi vékonyságú, 24 karátos, színtiszta aranylapocskákkal fedetheti be az arcbőrét.

Ókori források szerint már Kleopátra is színarany éjjeli aranypakolással tartotta karban bőrét, s ki tudja, talán innen jött az ötlet, amikor a japán UMO cég kifejlesztette legújabb arcfiatalító eljárását.

A világszenzációnak számító színaranykezelést az alig egy éves bemutatkozás után már itthon is igénybe vehetjük a Szép Heléna Kozmetikai Szalonban. Ennek az új, egyedülálló kezelésnek a lényege, hogy Gamma-PGA, vagyis Gamma Poli Glutamik Sav hatóanyagnak köszönhetően egy ultrahangos hideggőzölő gép segítségével megnövelik a bőr anyagfelvevő képességét majd olyan speciális hatóanyagokkal látják el, amelyeket hétszer kisebb vízcseppek formájában, egy hosszúkás csövön keresztül juttatnak az arcfelszínre. A Gamma PGA vizes környezetben képes a tápanyagok szállítására, így hatolnak be az értékes összetevők a bőrbe. A kezelés leglátványosabb része a színtiszta, 24 karátos aranylapocskák felhelyezése majd bemasszírozása az arcbőrbe.

Aranylapocskák helyett választhatjuk a Gamma PGA arcmaszkot is, ami szintén bőrfiatalító hatással rendelkezik, segít eltüntetni a ráncokat és az apróbb bőrhibákat és gátolja a bőr öregedését. A 24 karátos aranylapokkal történő pakolás a Japán UMO cég szóvivője szerint az arcra kenve fokozza a sejtképződést a bőr legmélyebb rétegeiben. Végül Gamma PGA-alapú krémmel és selyemgéllel masszírozzák meg az arcot.

Egyedülálló, egyszerű, lélegzetelállító - ezek az UMO japán cég által kifejlesztett eljárás jellemzői. Egy óra alatt megfiatalodik a bőr, a ráncok kisimulnak!

Az UMO egy forradalmi kézkezelő rendszert is kifejlesztett. A szintén a Gamma PGA és az ultrahang erejét egyszerre hasznosító gépezet teljesen magától működik egy "mini-jacuzzi"-ként és kezeli a kézfejet. 3 különböző problémára (öregedés, töredezett körmök, öregségi foltok) ad megoldást ez a 35 fokos vizet tartalmazó gépezet, melybe egyszerűen csak betesszük a kézfejünket és hagyjuk, hogy a mintegy 20 perces időtartam alatt megfiatalítsa a kézfejet, amin az öregedés jelei elsőként mutatkoznak. A kellemes kézfürdő az ultrahangon kívül az ősi akupresszúra tudományát is alkalmazza. Kezelés közben a kézfej 78 különböző pontját stimulálja, ezzel javítva a vérkeringést.

A Szép Heléna Kozmetikai Szalon előzetes bejelentkezés után várja mindazokat, akik szike nélkül szeretnének megfiatalodni. A szakemberek érdeklődésére is számítanak, hiszen kizárólagos forgalmazóként céljuk az, hogy az ország mind több pontján élvezhessék a nők ezt a fantasztikus lehetőséget.

Szép Heléna Kozmetikai Szalon
1072 Budapest Akácfa u 10
Telefon: 36-1-342-3697
Mobil: 06/30 495 7511
www.szephelena.hu