x

Lézeres mélyhámlasztás

Hol van már az az idő, amikor megelégedtünk azzal, hogy a bőr felső, elhalt hámsejtjeit egy otthoni radírozással eltüntessük? Ma már évente egyszer új bőrbe bújunk, vagyis elvégeztetjük a mélyre ható hámlasztást, amelyből többféle létezik.

Van gyógynövényes, új keletű, mikrodermabráziós eljárás és lézeres hámlasztás. Ez utóbbi mintegy elpárologtatja a bőr felszínéről mindazokat az elhalt, vagy hibás sejteket, amik a bőrproblémát okozzák, és egyben elősegíti a bőr természetes megújulását, vagyis beindítja az öngyógyító folyamatokat.

A lézeres bőrhámlasztás óriási előnye, hogy mélyebbre hat, mint a hagyományos vegyszerekkel végzett radírozások, és eltünteti az olyan szépséghibákat is, mint a pigmentfolt és a májfolt. Az idő múlásával ezek óhatatlanul megjelennek, sőt ezekhez társulhatnak még apróbb szemölcsök is, amik sokszor csak kis kidudorodó szépséghibák, amiket sajnos sminkkel sem lehet eltüntetni. A lézeres mélyhámlasztással ezektől is pillanatok alatt megválhatunk. Az új csúcstechnológiájú lézerrel végzett mélyhámlasztás, ami leginkább egy vaskosabb tollra emlékeztet, ambulánsan elvégezhető. A kezelés maga egy-másfél órát vesz igénybe, utána a bőr kipirosodik, megduzzad, esetleg apró pörkök is keletkezhetnek, tehát érdemes 2-3 napig otthon maradni.

Kapcsolódó Tartalom

Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu