x

Hogyan hat?

Az eljárás kémiai és szintetikus hámlasztó anyagok nélkül, száz százalékban gyógynövény összetételű hatóanyaggal erős vérbőség fokozó hatást ér el, mely a bőr méregtelenítéséhez vezet.

Lehámlasztja a felső felhámréteget, az alatta lévő réteget pedig aktivizálja, regenerálja. Serkenti a sejtújraképződést, így jól látható bőrregeneráció is történik. A bőr minősége javul színében és rajzolatában egyaránt.

Mi történik a kezeléskor?

A mikroszemcsés formában lévő gyógynövények bemasszírozásakor elérjük a felső bőrréteg gyenge ledörzsölését, ugyanakkor a hatóanyagok bekerülnek a bőr mélyebb rétegeibe és napokig aktivizálódnak(érdemes tudni, hogy az úgynevezett gépi csiszolásoknál az apró, nem organikus szemcsék csak felszíni ledörzsölést végeznek). A gyógynövényes mélyhámlasztásnál ez a mélyrétegű hatás lényeg.

A gyógynövényszemcsék feloldódásuk közben értékes természetes hatóanyagokat adnak le a bőrnek, pl. vitaminokat, fitohormonokat, enzimeket. A bemasszírozást követő 3-4. napon a "régi bőr" szépen egyenletesen leválik. A hámlás két napig tart, csak ezt a két napot kell esetleg otthon tölteni.
Az 5-6. napon történik az utókezelés, amikor a most különösen jó felszívó-, befogadóképességgel rendelkező bőrt értékes hatóanyagokkal látjuk el.

Mi várhatunk a kezeléstől?

Az "új" bőr nem piros, a bőrkép szemmel láthatóan egyenletesebb, friss, tiszta, feszes, és látványosan megfiatalodik. Súlyos bőrproblémáknál a kezelést kb. négy hét múlva megismételhetjük.

Miben különbözik a gyümölcssavas hámlasztásoktól?

Ez a hámlasztásos kezelés a napfényes évszakokban is elvégezhető, mert a bőr pigment sejtjeinek működésébe nem avatkozik be. A kezelés után a klienst ellátjuk személyre szóló tanácsokkal, hiszen az otthoni napi bőrápolás nagyon fontos a gyógyulásnál, illetve az elért eredmény megőrzésénél. Ez az eljárás 2002-ben megkapta a Szépség Oscar-díjat.

Forrás: origo.hu, 2005.04.07.

Kapcsolódó Tartalom

Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu