x

Egészség és a csökkenő mágneses tér

Mágnesességgel foglalkozó kutatók kísérletekkel bizonyították, hogy az emberi szervezetet mágneses mező öleli körül, s ha ez a biomágneses tér csökken, akkor különféle betegségek jelentkeznek.

A szervezet egészséges működéséhez a mágnesesség nélkülözhetetlen, s mivel a Föld mágneses tere köztudottan már 500 éve egyre csökken, a szervezet mind nehezebben tudja természetes úton pótolni az elvesztett mágneses teret.

A mágnes a vér oxigénellátását biztosítja, s ez nemcsak a vérkeringésre hat ki, hanem az idegrendszerre, sőt a hormonális működésre is. Az emberi szervezetre ható mágnesességet vizsgáló orvosok azt is megállapították, hogy míg az északi pólus serkentőleg hat, a déli éppen, hogy ártalmas, ezért gyógyászati célokra a mágnes északi pólusát vetik be.

Mára már nem csak az alternatív gyógyászat, de egyre több orvos is hisz a mágnes gyógyító erejében. Olyan talán szélsőségesnek tűnő értekezések is születtek, mely szerint a Parkinson-kóros, vagy sclerosis multiplexes betegségek is gyógyíthatók a megfelelő mágneses terápiával. Az interneten bóklászva olyan tanulmányra is ráakadtam, amely szerint az egyik pácienst, aki alkalmanként már saját környezetében is eltévedt, időnként zavarosan beszélt, az ágyánál elhelyezett északi pólusú mágnessel normális állapotba hozták.

Mindezek a hétköznapi ember számára éppoly rejtélyesek, mint maga a mágnesesség, csak bízni tudunk benne, hogy a betegségek leküzdésében egy új fegyver születhet.

Kapcsolódó Tartalom
  • 

    Téma szerint

    • Gyógyító mágnes


      Kleopátra és a kínai császárok csodagyógymódjáról, a mágneses terápiáról már számos tanulmányban leírták, hogy jól használható az érbetegségek gyógyításában. Azonban az orvo...

  • 

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu