x

Wellness és esküvő

A wellness fogalmát szinte már mindennel párosították a magyar és nemzetközi piacon, kihasználva annak alapgondolatát, a testi-lelki harmóniát, a szépséget és a külső-belső megújulást.

Ám létezik-e tökéletesebb harmónia, testi-lelki megbékülés a szerelemnél és a házasságnál? Ezért fogalmazódott meg a gondolat a zalakarosi MenDan Thermal Hotel**** munkatársai fejében: ha adottak a körülmények, a gyönyörű helyszín, a pihenés, és a nyugalom minden kelléke, a kiválóan felszerelt szépségszalon, a díjnyertes konyha, két étterem, a saját zenekar és a romantikus szobák egy felejthetetlen álomesküvőhöz, akkor nem hiányozhat a menyasszony és a vőlegény sem.

Az alapvető tartozékok mellett a csomag részét képezi egy esküvői szépségcsomag is, amely az ifjú pár részére személyes konzultációt is tartalmaz egy sminkmesterrel és egy fodrászmesterrel. A konzultáció alapján test- és arckezeléseken vehetnek részt. Egy nappal az esküvő előtt: pedikűr és manikűr kezelésen, illetve egy nyugtató páros aromafürdőn vehet részt a pár. Az esküvő reggelén feszültségoldó masszázs, valamint smink és frizurakészítés várja az ifjú jegyeseket a szálloda Mandara Wellness Központjában. De nem csak ebbe a csomagba rejtettünk különlegességeket az ifjú párok számára. A hagyományos lakodalmi menük mellett olyan ételkölteményeket is választhatnak, mint a mák parfait narancsos- mézes mentaöntettel, tökmagvas karamellel vagy a lazacos grandravioli szarvasgombás barna vajjal.


Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu