x

Szabadulj meg a súlyfeleslegtől!

Szabadulj meg a súlyfeleslegtől!

Felmérések szerint ma az emberek egyharmada küzd a felesleges kilókkal. Az egészségünkre legveszélyesebb a has és a csípő körül lerakódott zsírpárna, ami kifejezetten az ülőmunkának köszönhető.

A napi mozgás mellett érdemes belefogni egy diszkrét fogyókúrába. Szakemberek szerint legfontosabb a szénhidrát és a zsír 50-30 százalékos arányának betartása.

Tévhit, hogy a kenyeret száműzni kell, hiszen sok B vitamint tartalmaz, ami az éhes emberekre még nyugtató hatással is van. Ami fontos, a zsírszegény étrend és a mennyiség. Próbáljunk meg mindenből fele annyit enni, mint, amit a szemünk kíván! Mára a fogyás külön üzletág lett, tuti receptek jelennek meg, s a kozmetikai szalonok is számtalan kezelést kínálnak. Habár nem érdemes mindennek bedőlni, a modern gépek és technikák segítségünkre lehetnek abban, hogy az itt-ott megülő hájréteg eltűnjön, hogy a megereszkedett bőr visszanyerje rugalmasságát és legfőképpen azért, hogy még sokáig megőrizzük egészségünket.

Az önsanyargató, sokszor betarthatatlan koplalások helyett kínálnak megoldásokat a különféle táplálék kiegészítők. A magas fehérje tartalmú turmix italok például helyettesíthetnek egy étkezést, ráadásul még zsírbontó alkotóelemeket is tartalmaznak, így a divatos kettő az egyben elv alapján járulnak hozzá, hogy a háj nyomtalanul leolvadjon.

Kapcsolódó Tartalom