Szállás árak Tugári Vendégház

Tugári Vendégház

Címlap » Hollókő » Hollókői szállások » Tugári Vendégház » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Kertvárosban (csendes környezet)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Nem őrzött parkoló, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Kert, Gyermekjátszótér, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Rádió, Nemdohányzó szoba

Tugári Vendégház

Szeretettel várjuk Hollókőn, az Ófalu és az Újfalu határán, helyi nevén a "Tugáron" található palóc portánkba. Arra törekszünk, hogy a vendégeink igazán otthonosan és kényelmesen érezhessék magukat nálunk, A ház felszereltségét, szolgáltatások körét évről-évre fejlesztjük és bővítjük. Büszkék vagyunk arra, hogy a Tugári vendégház ma már Hollókő egyik legkeresettebb szálláshelye.

Hollókő védett, világörökségi településrészétől alig 300 méterre, csendes nyugodt kis utcában található a Tugári vendégházunk.

A vendégház tőlünk független, mi a szomszéd utcában lakunk.

A szépen felújított palóc épületben 3 darab kétágyas és 1 darab négyágyas szoba található, melyek pótágyazhatóak. Vendégeink kényelmét szolgálja a szobánkénti külön fürdőszoba, és két jól felszerelt konyha/étkező.

A szobák külön-külön is kiadók, de szívesen látunk baráti társaságokat, nagyobb családokat illetve csoportokat is.

Díjmentes szolgáltatásaink:
- Kávé, tea bekészítve a szobába: Instant Kávé (3 az 1-ben), zöld, fekete és valódi gyümölcstea filter, cukor és citromlé.
-Homokozó, udvari gyerekjátékok: Az udvaron homokozó játékokkal, és egy hintaállvány szolgálja az apróságok szórakozását. A hintaállványhoz egy bébihinta, egy normál hintaülőke, egy kötélmászóka és egy pár gyűrű tartozik. 2 pár tollas szett és labda is rendelkezésre áll.
- Benti játékok, könyvek: Társasjátékokat, kártyát, sakk-készletet és magyar, angol, német könyveket tudunk kölcsönözni kaució ellenében.
- Kerti sütési, bográcsolási lehetőség: A kertben kialakított tűzrakhelynél lehetőség van bográcsolásra és nyársalásra. Bográcsot állvánnyal illetve nyársakat tudunk kölcsönözni kaució ellenében.
- Hordozható babaágy, kiskád és etetőszék: Előzetes egyeztetés esetén a fentieket bekészítjük a szobába.
- Parkolás zárt udvarban (gépkocsik számától függően)
- Hajszárítót tudunk kölcsönözni kaució ellenében.
- Információadás, Programajánló: Minden szobában Hollókő térkép, prospektus és megyei turisztikai kiadványok vannak bekészítve. Kérésre megyei, illetve országos útikönyveket tudunk kölcsönözni. Látnivalókat és programokat saját tapasztalatok alapján tudunk ajánlani.
- Korábbi érkezés illetve távozás esetén csomagmegőrzés

Fizetős szolgáltatásaink:
- Étkezés: Csak előzetes egyeztetés alapján és a mindenkori jogszabályoknak megfelelően tudunk akár reggelit, akár egyéb étkezést biztosítani.
- Kerékpárkölcsönzés: Egy női és két férfi kerékpárt tudunk felnőttek részére bérbe adni. Rendelkezünk még két gyermekkerékpárral, és az aprónép számára lábbal hajtható "kismotorral".
- Kézműves foglalkozások: Vendégeink kedvezményesen alkothatnak vagy vásárolhatnak az Ófaluban található Kézművesportában. Kérésre a vendégháznál is megtartjuk a kézműves foglalkozásokat.
- Idegenvezetés: Csoportoknak, családoknak, pároknak képzett idegenvezetőként falusétát vállalok. A séta során bemutatom a falu történetét, nevezetességeit. A program körülbelül 2 órát vesz igénybe.
- Bográcsoláshoz, nyársaláshoz száraz tűzifa gyújtóssal

kedvezmények
2 éves kor alatt 100%  
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Falusi turizmus, Hegyvidék
  • TELEPÜLÉS
    Hollókő
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Vendégház
  • CÍM
    3176 Hollókő, Rákóczi út 13.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Hollókői és környéki programok
További találatok: | | | | |
További találatok: |
Település ismertető
  • Hollókő

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...