x

Balatonrendes

,

programok, látnivalók, Balatonrendes nevezetességei,

Városaink

Városok, falvak, települések...
1


Balatonrendes programok, látnivalók, nevezetességek

Balatonrendes

Balatonrendes oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja Balatonrendes látnivalóit, nevezetességeit, illetve Balatonrendes programajánlatait. Addig tekintse meg Balatonrendes környéki programajánlatunkat! Válasszon színvonalas, kedvező árú szálláshelyet Balatonrendes, vagy a környező települések egyikén!Balatonrendes Programok

 • Szilveszteri Kéknyelű TÚRA a Badacsonyban

  2019. december 29.
  Idén is megrendezzük a már hagyománnyá váló szilveszteri Kéknyelű túránkat a Badacsony hegy tetejére, a Kisfaludy-kilátóhoz.

 • Hableány Szilveszter 2019 - Csobbanás az új évbe

  Badacsontomaj, 2019. december 31.
  Alig vártuk, hogy legyen egy nagy, közös helyünk a szilveszterezésre, hogy méltóképp indíthassuk az új évet Badacsonyban! A Hableány terei tökéletesen alkalmasak erre.

 • Adventi koncertek a badacsonytomaji Szent Imre Bazalttemplomban

  Badacsony, 2019. december 7 - 21.
  Az eseménynek otthont a badacsonytomaji Szent Imre Plébániatemplom ad, mely során 3 koncerttel és egy karácsonyi misztériumi játékkal is várják az adventi hangulatra, muzsikára vágyókat.

 • BorBarangolás Badacsonyban

  Badacsony, 2019. november 23 - 2020. június 20.
  2019. november 23. és 2020. június 20. között- 24 szombaton 19 különböző helyszínen több, mint 130 féle bort kóstolhatnak meg a vendégek a hozzájuk komponált vacsora fogások kíséretében.Települések Balatonrendes közvetlen közelébenTelepülések Balatonrendes környékénBalatonrendes szállásokAkciós ajánlatok feltöltés alatt!

Szállások Balatonrendes környékén


lapozás: |
Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu