x

Saalbach-Hinterglemm

,

programok, látnivalók, Saalbach-Hinterglemm nevezetességei,

Katschberg: családbarát síelés az Alpok napos oldalán

A családi sízés egyik legjobb helyszíne az Alpokban Katschberg, ahol minden a családok és legfőképp a gyerekek kényelmét szolgálja.

Golte: téli mesevilág a szlovén hegyek között, ahol síelni is lehet

Ez mindenki számára igazi bakancslistás hely, mindössze 4 órányira Budapesttől.

Idén még több lift és még több finomság vár Schladmingban

Schladming Ausztria egyik legkedveltebb síterepe, nem utolsó sorban az egyik legközelebb hozzánk eső.
1 2 3 4 5


Saalbach Hinterglemm

Határtalan síörömök autó nélkül, mert a sícirkuszban a liftek közvetlenül a települések központjából viszik a síelőket és a snowboardosokat a magasba.

Ultramodern liftek gondoskodnak a gyors feljutásról és a kényelemről minden időjárás esetén. Határtalan sípályavarázs a több mint 200 km álompályán. Az enyhe ereszkedőktől a fekete világbajnoki pályákon át, a funparktól a versenyszakaszokon át egészen a buckás pályáig. A többéves tapasztalat és szakértelem állandó havat biztosít. A hóágyúhálózatot ismét bővítették és felújították. Így Holle anyót több mint 400 hóágyú segíti – minden nagy lesiklópályán – így már semmi nem áll egy pompás síelés útjában.

200 km kiváló sípálya, 55 modern libegő és lift, 10 km sávos sípálya, fun-parkok, halfpipe-ok, versenypályák, carving pályák, ugrató és kivilágított pályák.

Síbérletárak 2010/2011 főszezon:
1 nap 42.50 euró / 6 nap 205.50 euró


Fényárban fürdő sí- és ródlipályák

Naplemente után még sokáig nincs vége a napnak. Akinek még van erő a lábában, meghosszabbíthatja a napot a funpark-ban a kivilágított hinterglemmi vagy a Schanteilift-nél lévő leogangi sípályán. Aki inkább két szántalpon szeretne lecsúszni a hegyről, öt kivilágított ródlipálya közül választhat. A területen számtalan bár hívogat après ski a táncos lábak mozgatására. Aki a nyugodtabb, romantikusabb helyeket szereti, az a éjszakai fáklyás túrák, a romantikus lovasszán és a kondíciófejlesztő sífutás közül választhat.

Napközben 200 km a településig vezető karbantartott, kezdőbarát és különböző szintű pálya csalogat. De a sötétedés beálltakor kitör a láz. A parti-láz!

Nem véletlen, hogy a jónevű ADAC alpesi síkalauz ötből öt csillaggal értékelte Saalbach Hinterglemmet!

Kereken 40 hangulatos fogadó, valamint számos hóbár, pub és diszkó hív bulizásra és flörtölésre. Az Après-Ski-t Saalbach Hinterglemmben nagy betűvel írják és nem véletlen, hogy Saalbach Hinterglemm a legkedveltebb après ski helyek skálájának egészen a tetején van!

Rendezvények tűzijátéka

Igazi rendezvény-tűzijátékot kanál a „Sport 2000 Winteropening“, amellyel a Saalbach Hinterglemm Leogang sícirkusz az új hószezont kezdi. A „Fun unlimited“ szlogennel minden vendég egész nap ingyen tesztelheti az új sí- és snowboard-modelleket, akiket a fárasztó nap után après-ski-partik és open-air-koncertek várnak. A sípályáktól kissé távolabb látványos „Swatch-Snow-Mobile“ motoros szán-verseny jelet változatosságot, amikor hírességek és versenyzők négyes csapatokban leszáguldanak a helység központjában lévő igényes parcour-okon a Hinterglemmről. Ezzel egyidőben Saalbachban a már legendás „Rave on Snow“ egy hatalmas partizónává változtatja az egész falut - 48 órán át non-stop szól a legjobb elektronikus zene több mint 50 DJ-től. A sísport nagy eseményeihez tartozik a nemzetközi túrasímaraton, a „Mountain Attack“, amely során a résztvevők hat csúcsot hódítanak meg tórasín. Az eseményekben gazdag szezon lezárásaként Saalbach Hinterglemm a népzenére figyel, amikor a Muzsikusok Sí VB-je zajlik.

Települések Saalbach-Hinterglemm közvetlen közelébenTelepülések Saalbach-Hinterglemm környékén