x

Murau

Murau - Kreischberg sírégió

868-2118 m tengerszint feletti magasságon mintegy 40 km pályát élvezhet az egész család. Azoknak pedig, akik élményekre vágynak, különleges pályák állnak rendelkezésre. Erről a modern behavazó berendezés gondoskodik, amely biztosítja az álomszép pályákat a szezon végéig.

Kreischberg – részletek

• Szezonkezdés: 2010. december 4., szezonzárás: 2011. április 5.
• Pályák: 40 km hóbiztos sípálya
• Liftek: 24 felvonó, 2 kabinos felvonó, 4 üléses felvonó, 7 csákányos lift, 1 bébilift

Nehézségi fokok a pályákon:
Kék: 16 km, piros: 12,5 km, fekete: 11,5 km

A sípálya nyitvatartása: 9-16 óráig

Szórakozás és akció a Tubing-Arenában, a speed- és folyamatos időmérő pályán, a hóröplabdán és még sok minden egyében. Európa legnagyobb halfpipe-ja!

A völgyállomásról közvetlenül a 2 km hosszú természetes szánkópályához vezet a 4-es ülésfelvonó. Az éjszakai baglyok számára a szánkópálya csütörtökönként 19.00 és 21.00 között is nyitva tart. A völgybe vezető lesiklópálya mellett egy kb. 1,2 kilométer hosszú szánkópálya húzódik. A hegyre kényelmesen feljuthatunk a 4-személyes felvonóval, aztán pedig semmi sem állhat a hatalmas szánkóparti útjába. Beleértve természetesen egy kis pihenőt is az egyik turistaházban. A romantikát kedvelők rajonganak a hetente megrendezett éjszakai szánkózásért.

Gyermekeknek: Yabba Dabba-Doo-Land, Dinopark, Kinder Tubing, Kreischi-Trampolin, Varázsszőnyeg stb. Kreischberg gyermekajánlatára nem lehet panasz: a Yabaa Dabba Doo-birodalomban Freddel, Wilmával és Barneyvel hancúrozhatnak, a Dinó-parkban számos őslényóriással találkozhatnak és mindeközben akár a „Kreischi-trambulint” is kipróbálhatják. A legkisebbeknek első lépésként a „Gyermekvilág” varázsszőnyege, a bébilift és a mini-hullámpálya ajánlott, de később aztán akár a Kreischi-liftet is birtokukba vehetik!

13 felvonó és lift, 40 kilométer lesiklópálya az egész család számára, tubing aréna, állandóan működő időmérős versenypálya, gyorsasági pálya radarmérővel – mindez és még sok egyéb téli szórakozási lehetőség a Kreischbergen.

Új Sí & Board élménypark a Kreischbergen! A kiválóan megtervezett élményparkot nem csak a deszkások értékelik, hanem egyre több síző is felmerészkedik a railekre, akadályokra és ugratókra! A Kreischberg e tekintetben is élen jár, és egy első osztályú élményparkkal várja a sportolókat! A bajnoksági lesiklópálya kb. 800 méter hosszú bemutatósáncán a legkülönbözőbb raileket, jumpboxokat, szivárvány-boxokat és ugratósáncokat alakították ki, a gyermekeket pedig külön gyermek-box és egy kevésbé meredek rail vájra. Az Airyparkon belül található továbbá a bajnoksági halfpipe (félcső) is!

Új Kreischbergen:

Új panoráma-lesiklópálya Stadl/Mur irányában. 3 km hosszú és extra széles.
• SIXPACK: 6-személyes panoráma felvonó. Ausztria legmenőbb 6-személyes felvonója 1.600-2.000 m-es magasságban.
• Panoráma étterem. Egyedülálló kilátással a hegyvidékre.
• Airypark. Még nagyobb, még több akadálypályával.
• Síkölcsönző. A völgyben működő „Intersport kölcsönző” bővítette kínálatát.