x

Hinterstoder Wurzeralm- sí- és hópark Ausztria szívében

Hinterstoder Wurzeralm- sí- és hópark Ausztria szívében

Az Észak-Ausztria délvidéki részén, a Holt-hegység és a Warscheneck lélegzetelállító látványt nyújtó hegyvonulatánál található Hinterstoder-Wurzeralm könnyen megközelíthető az A9-es autópályán keresztül. Tengerszint feletti 2000 méteres magasságával és 40 km hosszú pályájával a Hinterstoder síparadicsomban biztosan talál havat.

A Wurzeralm 22 km-es pályája nyugodt síelést biztosít, a világ leggyorsabb siklójával pedig pillanatokon belül feljuthatunk a Wurzeralm állomásra.

Páratlan hegyvidéki panoráma a központból

A Hinterstoder-Wurzeralm ambiciózus síelők és családok számára egyaránt tökéletes feltételeket biztosít a nyugodt síeléshez. Kihívást jelentő és inspiráló sípályáival, modern felvonóival és könnyű megközelíthetőségével vonzó lehetőség a látogatók számára. Az érintetlen hegyvidéki környezetben számos látványosság és szabadidős tevékenység közül választhatnak az érdeklődők.

A család-barát sípark nagyszerű családi csomagokat kínál. A tíz éves és annál kisebb gyerekek díja csupán 3 euró/nap, egy már megvásárolt felnőtt jegy mellé (a rokonsági kapcsolatot papírokkal igazolni kell). A Hinterstoder és Wurzeralm SunnyKids parkok ideális tanulópályák az apróságok első szárnypróbálgatásaihoz.

Élvezze a napsütést és a helyi finomságokat a helyi hütték egyikében. Hinterstoder az egyetlen hely Felső-Ausztriában, ahol világbajnokságot rendeznek, és itt tartják a sok megmérettetésből álló HannesTrinkl-világkupát. Ezen kívül találunk itt snowboard parkot és vidám kalandtúrát fiataloknak és időseknek, valamint 14 csúcstechnikájú felvonót.
A Wurzeralm síterep nyolc felvonóját és nagy területen található természetes havát nagyra értékelik a hozzáértők. Különösen a családok és a nyugodtabb síelők számára ideális helyszín ez néhány nap kikapcsolódáshoz. A “családi vasárnapok” nevű program mindig kellő szórakozást és aktív pihenést nyújt az egész családnak. A Pyhrn-Priel régió nem csak síeléshez ideális, de számos egyéb tevékenységet is kínál, mint a téli és hótalpas séták, sítúrák, sífutás, szánkózás vagy az idilli lovaskocsis kirándulások.

Hinterstoder-WurzeralmBergbahnen AG 4573 Hinterstoder 21 * www.hiwu.at