x

Gerlitzen

,

programok, látnivalók, Gerlitzen nevezetességei,

Katschberg: családbarát síelés az Alpok napos oldalán

A családi sízés egyik legjobb helyszíne az Alpokban Katschberg, ahol minden a családok és legfőképp a gyerekek kényelmét szolgálja.

Golte: téli mesevilág a szlovén hegyek között, ahol síelni is lehet

Ez mindenki számára igazi bakancslistás hely, mindössze 4 órányira Budapesttől.

Idén még több lift és még több finomság vár Schladmingban

Schladming Ausztria egyik legkedveltebb síterepe, nem utolsó sorban az egyik legközelebb hozzánk eső.
1 2 3 4 5


Gerlitzen

Minden kezdet nehéz - de nem a Gerlitzenen. A gyermek- és hómaci-országban a hegy három nagy tanulópályáján könnyen megy a tanulás, sőt még szórakoztató is. Erről a Gelitzen Sí- és Snowboard Iskolában a gyermekek tanítására pedagógialilag képzett és vizsgázott síoktatók gondoskodnak. Gelitzen Bino macija énekel, táncol és vigyáz a gyerekekre, míg a szülők a pályákon síelnek.

A Gerlitzen 1.911 m magas hegy Karintia központjában. 60 km hosszú, nagy szakértelemmel karbantartott pályarendszer, ahol modern felvonók, széles pályák minden nehézségi fokozatban, valamint a legújabb hóágyú-technológia garantálják az álomszép panorámát és a különleges élményt nyújtó síelést novembertől áprilisig. A korán kelő síelőket, akik már kora reggel az érintetlen hómezőkön szeretnek siklani: a szünidőben a Gerlitzen Kanzelbahn már 8.00-kor felrepíti a hegyre, hogy az elsők között kipróbálhassák Karintia központjának legjobb pályáit. A Gerlitzen Kanzelbahn völgyállomásának pénztárai már 7.55-kor nyitnak.

Síbérletárak 2010/2011 főszezon:
1 nap 35.50 euró / 6 nap 177 euró

Pályák:
kék: 9,4 km
piros: 38,3 km
fekete:3,3 km


Akik a kellemes hütték hangulatát és Karintia konyhaművészetét keresik

A Gerlitzenen garantáljuk az elbűvölő hütte-varázst hangulatos zenével és karintiai finomságokkal. Válassza a hegyi napágyakat, a Gerlitzen környéki szálláshelyeket az Ossiacher See partján, Arriach- Klösterle-ben, Afritz-Verditzben, Villach városában, Villach termálfürdőjében, a Wörther See-nél vagy a Faaker See-nél – az ötcsillagos szállodától a rusztikus parasztházig biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt!

Gerlitzen Freeride-Area és a Freestyle-Park a Klösterleabfahrt II csúcsánál mindazt kínálják, amitől megdobban a snowboardosok szíve – az erdei utak, hófalak, curved box, XXL-Kicker, korlátok és szűzhavas pályák kicsiknek és nagyoknak egyaránt a sport örömét kínálják.

TIPP: 22. sz. „Rock’n’roll“ útvonal a Neugarten 8-as Carvingjet alatt a freeride szerelmeseinek

Települések Gerlitzen közvetlen közelébenTelepülések Gerlitzen környékén