x

senior szállások akciók, nyugdíjas szállodai ajánlatok

Senior szállodai akciók, nyugdíjas ajánlatok

 • Programok

 • Maroshegyi Böndörödő Szüreti Mulatság

  Maroshegyi Böndörödő Szüreti Mulatság

  XI. alkalommal rendezik meg a Maroshegyi Böndörödő szüreti mulatságot 2018. szeptember 22-én Székesfehérvárott! A nagy hagyományú rendezvény színes programkínálattal vár minden korosztályt!
  Székesfehérvár, 2018. szeptember 22.

 • Pécsi Napok

  Pécsi Napok

  Koncertek, gasztronómiai csemegék és finom borok. Pécs rendhagyó módon bemutatkozó múzeumainak, szakrális tereinek és ipari műemlékeinek környezetében változatos programkavalkád várja a közönséget.
  Pécs, 2018. szeptember 20 - 23.

 • Sághegyi Szüreti Napok

  Sághegyi Szüreti Napok

  A Somlói Történelmi Borvidékhez tartozó Ság hegy több évtizedes hagyományokra épülő rendezvénye a Sághegyi Szüreti Napok.
  Celldömölk, 2018. szeptember 28 - 30.

 • Esztergomi Lecsófesztivál

  Esztergomi Lecsófesztivál

  Idén is megrendezzük a Lecsófesztivált és a lecsófőző versenyt 2018. szeptember 22-én Esztergomban! Ki lesz 2018-ban a Lecsókirály Esztergomban a Lecsófesztiválon? Lecsófőző csapatok jelentkezését várjuk! Nevezz be mielőbb csapatoddal! Délután színpadi- és sportprogramok is várják az érdeklődőket, fellép Horányi Juli, utána pedig a Szalai Band.
  Esztergom, 2018. szeptember 22.

 • Tiszai Hal Napja

  Tiszai Hal Napja

  2013 óta minden év szeptember végén tiszai halászfaluvá változik a szolnoki Tiszai hajósok tere, ahol a Tiszai Hal Napja – Szolnoki Sparhelt Fesztivál várja az érdeklődőket.
  Szolnok, 2018. szeptember 28 - 29.

 • Hadházi Káposztás Napok

  Hadházi Káposztás Napok

  A háromnapos rendezvénysorozat célja, hogy a felelevenítse a település régi időkre visszanyúló, a káposztatermesztéssel és feldolgozással kapcsolatos hagyományait, szokásait, hogy átörökítse azt a fiatalabb generáció számára is, valamint, hogy bemutassa ezeket az értékeket a város határain túl élők számára is.
  Hajdúhadház, 2018. szeptember 21 - 23.

 • Tokaji Szüreti Napok

  Tokaji Szüreti Napok

  Tokajban 1932 óta rendezik meg a Szüreti Napokat. A borvidék névadó településén hagyományosan október első hétvégéjén ünneplik a szőlőt és a bort. 2018-ban október 5-7. között kerül megrendezésre a Tokaji Szüreti Napok.
  Tokaj, 2018. október 5 - 7.

 • Debreczeni Zamat Fesztivál

  Debreczeni Zamat Fesztivál

  A Debreczeni ZAMAT Fesztivál 2018-ban nyolcadik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban.
  Debrecen, 2018. szeptember 21 - 23.

 • Szüreti mulatság

  Szüreti mulatság

  SZÜRETI MULATSÁG finom hazai ízek főzőcskézésén a Szarka-kúria parkjában. A szüreti főzőcskézésen a csapatok döntik el, hogy mit, és hogyan főznek. Részvétel a főzés öröméért!
  Nyársapát, 2018. szeptember 22 - 23.

 • Szentendrei Jazz- és Borfesztivál

  Szentendrei Jazz- és Borfesztivál

  Szeptember utolsó hétvégéjén a Fő téren és a belváros sétálóutcáján, a Dumtsa Jenő utcában a boré és a jazz zenéé lesz a főszerep. Neves hazai borászatok, szentendrei kötődésű pincészetek várják a bor szerelmeseit.
  Szentendre, 2018. szeptember 28 - 30.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu