x

Ősz 2018. szállás, programok, wellness

Címlap » Őszi szállás
 • Őszi programok

 • Puttonyos Fesztivál

  Puttonyos Fesztivál

  Igazán izgalmas fesztivállal várunk, hisz Paksra érkezik az ország egyik vezető zenekara a punnany massif akik idén ünneplik a jubileumi 15. születésnapjukat így egy hatalmas születésnapi bulival várunk.
  Paks, 2018. szeptember 22.

 • Füredi Szüret

  Füredi Szüret

  Háromnapos fesztivál a szüret jegyében Balatonfüreden. Látványos felvonulás, borlovagrend avatás, kulturális programok, vásár és gasztronómia a parton.
  Balatonfüred, 2018. október 19 - 21.

 • Sághegyi Szüreti Napok

  Sághegyi Szüreti Napok

  A Somlói Történelmi Borvidékhez tartozó Ság hegy több évtizedes hagyományokra épülő rendezvénye a Sághegyi Szüreti Napok.
  Celldömölk, 2018. szeptember 28 - 30.

 • Szentendrei Jazz- és Borfesztivál

  Szentendrei Jazz- és Borfesztivál

  Szeptember utolsó hétvégéjén a Fő téren és a belváros sétálóutcáján, a Dumtsa Jenő utcában a boré és a jazz zenéé lesz a főszerep. Neves hazai borászatok, szentendrei kötődésű pincészetek várják a bor szerelmeseit.
  Szentendre, 2018. szeptember 28 - 30.

 • Esztergomi Lecsófesztivál

  Esztergomi Lecsófesztivál

  Idén is megrendezzük a Lecsófesztivált és a lecsófőző versenyt 2018. szeptember 22-én Esztergomban! Ki lesz 2018-ban a Lecsókirály Esztergomban a Lecsófesztiválon? Lecsófőző csapatok jelentkezését várjuk! Nevezz be mielőbb csapatoddal! Délután színpadi- és sportprogramok is várják az érdeklődőket, fellép Horányi Juli, utána pedig a Szalai Band.
  Esztergom, 2018. szeptember 22.

 • Murcifesztivál Szüreti Felvonulás

  Murcifesztivál Szüreti Felvonulás

  Közhírré tétetik! Ábrahámhegyen nagy nap kerekedik, mivel a faluban Murcifesztivál tartatik! Az ábrahámhegyi szüreti mulatságon lesz vigasság, sokadalom, dínomdánom ünnep, hiszen a szorgos gazdák leszüreteltek! Vár mindenkit a szüreti menet majd a bál!
  Ábrahámhegy, 2018. szeptember 21 - 23.

 • Pécsi Napok

  Pécsi Napok

  Koncertek, gasztronómiai csemegék és finom borok. Pécs rendhagyó módon bemutatkozó múzeumainak, szakrális tereinek és ipari műemlékeinek környezetében változatos programkavalkád várja a közönséget.
  Pécs, 2018. szeptember 20 - 23.

 • Tokaji Szüreti Napok

  Tokaji Szüreti Napok

  Tokajban 1932 óta rendezik meg a Szüreti Napokat. A borvidék névadó településén hagyományosan október első hétvégéjén ünneplik a szőlőt és a bort. 2018-ban október 5-7. között kerül megrendezésre a Tokaji Szüreti Napok.
  Tokaj, 2018. október 5 - 7.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu