Szállás árak Nereus Park Hotel***

Nereus Park Hotel***

Címlap » Balatonalmádi » Balatonalmádi szállások » Nereus Park Hotel*** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Balaton (közvetlenül a Balaton partján)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kávéterasz, Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Nyelvismeret, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Központi széf, Zárt parkoló, Busz parkoló, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Hűtőszekrény, Nemdohányzó szoba
  • Sport szolgáltatások
    Asztalitenisz, Biliárd, Röplabda

Nereus Park Hotel***

A Nereus Park Hotel*** Balatonalmádiban a 71. számú útról jól megközelíthető helyen található, a busz- és vasútállomásról rövid sétával elérhető. A szálloda közvetlenül a Balaton partján, egy 2 hektáros parkban, a Balatoni Kerékpárút mellett fekszik. Saját stranddal, zárt parkolóval, vitorláskikötővel rendelkezik.

Szobák - Classic és Classic Plus
Szobáink kettő- illetve háromágyasak, fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, telefonnal, színes televízióval, vezeték nélküli Internet kapcsolattal rendelkeznek. Lehetőség van franciaágyas szoba, valamint felár ellenében klíma berendezéssel ellátott szoba foglalására is. Szállodánkban kétféle szobatípus található: Classic (erkély nélküli, udvarra néző) és Classic Plus (erkélyes, vízpart felé néző) típusú. Családi szobáink kettő darab kétágyas szobából állnak, melyeket a mindkét oldalról zárható közös fürdőszoba köt össze.

Étterem - Mediterrán terasszal
Éttermünkben a reggelin kívül főszezonban félpanziót vagy teljes ellátást kínálunk. Előzetes egyeztetés alapján speciális étrendet is biztosítunk (diétás, vegetáriánus, laktózmentes menü). Az éttermek nyitva tartási ideje alatt Drink-bár áll a vendégek rendelkezésére.

Rendezvények - Esküvő a Balaton partján!
Elő- és utószezonban vállaljuk esküvők, bankettek, családi és vállalati rendezvények lebonyolítását. Romantikus vízparti esküvő teljes körű szervezésével állunk rendelkezésére. A 40+80 fős éttermek konferenciateremmé alakíthatók, így alkalmasak előadások, tréningek, termékbemutatók, továbbképzések, tanfolyamok megrendezésére, melyekhez technikai hátteret biztosítunk. Az éttermek a 40 fős fedett mediterrán terasszal bővíthetők.

Strand - Park - Gyermekbarát környezet
A családias hangulatú Nereus strand árnyat adó fákkal és széleskörű szolgáltatásokkal várja vendégeit. A strandon az alábbi eszközök vehetők igénybe díjmentesen: gyermek-fürdőmedence csúszdával, gyermekjátszótér, homokozó, mászókák, lengőteke, sportpályák, asztalok, székek, naptetős padok. A nyári szezonban napozóágy kölcsönző áll rendelkezésre. A parkban található teraszos strandbüfé széles ital- és ételválasztékot kínál. Nyári estékre szóló ajánlatunk: grillező és szalonnasütő hely a kerti lakomákhoz, biliárd- és asztali foci a házi bajnokságokhoz. (térítés ellenében)

Sportolási lehetőségek
Az aktív időtöltést kedvelők számára ajánljuk: strandröplabda pálya, kispályás futballpálya, lengőteke, ping-pong asztalok, vízi-sporteszközök kölcsönzése.

Vitorlás kikötő - Hajóbérlés
20 férőhelyes vitorlás kikötőnkben a hajók egy része bérelhető néhány órás sétahajózásra, vagy egész napos hajókirándulásra. Korlátozott számban lehetőség van éves szinten hajó- és csónaktárolás igénybe vételére.

Horgászat
A szálloda területén (kikötő, strand) nincs lehetőség horgászatra.

Gyermekbarát szolgáltatások
A gyermekekkel érkező családokat játszószobával, játszótérrel, csúszdás gyermekmedencével várjuk. Az étterembe etetőszéket, a szobába igény szerint babakádat, bilit biztosítunk. Rácsos babaágyról vagy utazóágyról előzetes egyeztetés alapján gondoskodunk.

Parkoló
Saját, zárt parkolóval rendelkezünk, melyet szállodai vendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe.

Recepció
A recepció munkatársai készséggel állnak vendégeink rendelkezésére a helyi- és környékbeli programok, busz/vasúti/hajó menetrendek, hajójegyek, nyitva tartások valamint tollaslabda- és ping-pong felszerelés kölcsönzése tekintetében. Szívesen segítünk kerékpárbérlés, masszázs vagy taxi rendelés esetén is. Értékmegőrzést a recepción található központi széfben biztosítunk.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    

2 fő teljes fizető mellett 4 éves korig ingyenes
2 fő teljes fizető mellett 4-14 évig 50% kedvezmény

1 fő teljes fizető mellett 4 éves korig 50% kedvezmény
1 fő teljes fizető mellett 4-14 évig 25% kedvezmény

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Gyermekbarát, Bortúra, Vízpart, Balaton
  • TELEPÜLÉS
    Balatonalmádi
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ***
  • CÍM
    8220 Balatonalmádi, Lóczy tér 3.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Balatonalmádi és környéki programok
További találatok: |
További találatok: | | | | |
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Balatonalmádi

    Balatonalmádi a Balaton észak-keleti partján fekvő, jelenleg 9100 fő állandó lakosú kisváros. Már az ősidők ...