Szállás árak Hotel Therma **** Naturmed & Conference Hotel

Hotel Therma **** Naturmed & Conference Hotel

Címlap » Dunaszerdahely » Dunaszerdahelyi szállások » Hotel Therma **** Naturmed & Conference Hotel » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Napi szobaszervíz, Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Szobaszolgálat, Mosoda, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Gyermekfelügyelet, Borospince, Busz parkoló, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Rádió, Telefon, Internet csatlakozás, Hűtőszekrény, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Szauna, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Meleg vizű fedett medence, Hideg vizű szabadtéri medence, Tenisz, Edzőterem, Biliárd, Bowling, Darts

Hotel Therma **** Naturmed - Conference Hotel

A NaturMed & Conference Hotel Therma**** Dunaszerdahelyen, az értékes gyógyforrások régiójának szívében fekszik, Budapest, Pőstyén és az ausztriai Burgenland között, mindössze 36 kilométerre Pozsonytól.

Az 1600 méteres mélységből fakadó forró termálvíz gyógyhatású ásványi anyagokban gazdag, melyek elsősorban reumatikus megbetegedések kezelésében fejtik ki hatásukat Dunaszerdahely hagyományos üdülőhely, elsősorban egyhetes és hosszú hétvégés kirándulások, valamint céges és különböző rendezvények szervezésére alkalmas. Ennek megfelelő szolgáltatásokat nyújt a Hotel Therma****, amely az egész évben üzemelő közkedvelt dunaszerdahelyi Thermalparktól mindössze 300 méterre helyezkedik el.

A szálloda kínálata: wellness, pihenés és relax, üdüléscsomagok pároknak, hölgyeknek, gyermekes családoknak, NaturMed - keleties módszerek és kezelések, kongresszus és konferencia szolgáltatások.

Szállás

A vendégek rendelkezésére áll 63 komfortos szoba, melyek közül négy balkonos. Az előkészületben lévő luxus apartmanokon kívül 4 Family suit/családi apartman/ elkülönített hálóval, két pótággyal, 4 egyágyas szoba és 53 kétágyas szoba szerepel kínálatunkban. Kérésre babaágyat is biztosítunk.

A hotel szobáinak berendezése az Ön legnagyobb kényelmét szolgálja. Nagy hangsúlyt fektettünk az igényes és otthonos beltérre. A színvonalat a magas és széles amerikai ágyak jelentik biomatracokkal. Minden szobában található szatellit TV, ébresztőrádió, minibár, tea- és kávékínálat, gyorsforraló, INGYENES WiFi, mennyezeti ventilátor és páncélszekrény.

A fürdőszobák padlófűtéssel, egyenes vagy sarokkáddal, ill. zuhanyzósarokkal benne ülőkével felszereltek. A kádak 10 cm- re a talajba vannak süllyesztve a kényelmesebb belépés érdekében. A felszereltséghez tartoznak a márványpultok, hajszárító, rádió, termosztatikus elem, 6 törülköző és fürdőlepedő, fürdőköpeny.

A szobákon külön szolgáltatás a ruhák tisztíttatása. Amennyiben a mini-bár készlete nem elégséges, kiszolgáljuk Önöket a szobán- RoomSevice. Ha kívánja, a reggelit az ágyba hozzuk egy különleges étlap alapján.

Étkezés - Gasztronómia

A Duna- menti terület ismert kitűnő konyhájáról. A Zerda à la carte étterem és Snack Bar egész nap vendégeink rendelkezésére áll nemzetközi konyhák valamint a hagyományos szlovák és magyar konyha különlegességeivel.

A bőséges svédasztalos reggelit a Jäger szalonban illetve a Zerda étteremben szolgáljuk fel, kedves vendégeink a reggeli menüből választhatnak felszolgálással is.

A vacsorát és az ebédet (félpanzió, teljes ellátás) svédasztalok formájában illetve a vendég választása alapján szolgáljuk fel, az étteremben, a Lobby bár-ban vagy a nyári teraszon. Vendégeink minden alkalommal 2 előételből, 2 fajta levesből, 4 főételből és 2 desszert közül választhatnak. További étkezések megoldhatóak az étlap alapján.

Italát elfogyaszthatja a LobbyBar-ban, ahol vendégeinket a kora reggeli kávétól kezdve az utolsó éjszakai italig kiszolgáljuk.

Wellness centrum Balneo&AsiaSpa

Elszállásolt vendégeink az egész nap folyamán használhatják a wellness részleget.

Rendelkezésükre áll 5 beltéri medence (nagy relaxációs medence pezsgőfürdővel, 3 ülőmedence, Kneipp-medencék lábmasszázsra) hát- és válldögönyöző, jacuzzi és nyári hónapokban kültéri medence Sundancepool. ÚJDONSÁG - víz alatti kerékpár!

A szauna világban 3 féle szauna található. Orosz szauna jeges medencével, infra szauna növényi kivonatokkal a teljes ellazulás és a szervezet belső felmelegítése érdekében (ajánlott masszázs előtt) és aroma szauna, mely tisztítja a légutakat és megnyitja a bőr pórusait. A pihenésre vágyók ellazulhatnak felmelegített nyugágyakon a tepidáriumban.

A NaturMed&Fitness részleg ezeréves hagyománnyal rendelkező keleti módszereket és ezzel egyidejűleg 21. századi rehabilitációs kezeléseket nyújt Ön számára. Minden kezelést stílusosan berendezett, elválasztott kezelőhelységekben szakképzett személyzet végzi. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a másodlagos tényezőkre, mint a világítás, az illat és a zene.

ÚJDONSÁG - THAI MASSZÁZS
A Balneo&AsiaSpa részlegen belül thai terapeuták szolgáltatásait vehetik igénybe. A klasszikus keleti módszereken kívül thalasso, reflex és klasszikus testmasszázs is rendelkezésre áll.

Szórakozás

Szállodánk különféle programokat kínál az aktív pihenésre vágyóknak.

American Bowling Bar - stílusos éjszalakai klub a szállóvendégek számára 2 bowling pálya, LaserShoot. Kérésre disco és karaoke.

Lazuljon el a Buddha Bar kényelmes foteljeiben pihentető Chill-out dallamok mellett. Néhány lépés csak a kinti úszómedence és a többfunkciós teniszpálya éjszakai megvilágítással.

Sétáljon a Nordic Walking szabályai szerint a közeli halastó körül, vagy a kis Duna mentén található ártéri erdők festői útjain. Nordic pálcákat és térképet a recepción kölcsönözhet.

Biciklitúra - jóleső fáradság után kellemesebb a meleg vizes medencében üldögélni. Recepciónkon segítenek kiválasztani az uticélt, kerékpárt és térképet is kölcsönözhet. Szinte mindegyik környező falucskában található kisebb kastély, kúria parkkal vagy csárda helybeli specialitásokkal.

Gyermekeknek...

Játszóházunkban már 1 éves kortól szórakozhatnak a gyerekek (felnőtt felügyelet mellett). Óriási építőkockák, érdekes játékok százai és műanyag labdák ezrei várják csemetéiket. A kisebbek számára kifestők, színes ceruzák és mini bútor, ülő alkalmatosság a szülők számára folyóiratokkal. A nagyobb gyerekeket minőségi bizonyítvánnyal ellátott csúszdás légvár és 3 méteres trambulin várja Biliárd, bowling, videojátékok és főleg ingyenes internet- csalogató a fiatalok és felnőttek számára is

Jó időben gyermekei hancúrozhatnak a Deckolandban /Gyermekország/ ahol egy termetes fa koronájában épített kalandvár és a kötélpálya található. A szülők a szálloda teraszáról figyelhetik csemetéiket. Gyermeke csúszdákra vágyik? A szomszédos Thermalpark mindössze 300 méterre a szállodától helyezkedik el.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    

gyermek 11 éves korig ingyen az étkezésekkel együtt - a szülőkkel közös szobában
gyermek 17 éves korig gyermekpótágyon 19,90 €/ éj az étkezés 50 % kedvezmény

Mindenkire    

ebéd/vacsora 9,00€ és 9,90 € az elszállásolt vendégeknek

kutya, macska GRATIS behozható

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Gyermekbarát, Átutazó, Gyógyturizmus
  • TELEPÜLÉS
    Dunaszerdahely
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    92901 Dunaszerdahely, Priemyselná 4.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | | | |
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Dunaszerdahely

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...