x

Utolsó simítások a Bükk legújabb kastélyszállóján

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Utolsó simítások a Bükk legújabb kastélyszállóján

Feltöltve: 2008-11-26

A Bükk hegység lábánál, az egyik legszebb, természeti kincsekben és látnivalókban leggazdagabb helyén, Szilvásváradon épül az ország legújabb négycsillagos kastélyszállodája a La Contessa Kastélyhotel****.

A XVIII. – XIX. század során a Keglevich grófi család által Ybl Miklós tervei alapján építtetett, majd a későbbi tulajdonosok, az Erdődy és Pallavicini család által többször átépített neobarokk stílusú kastély felújítása a végéhez közeledik. Az utolsó simítások, csinosítások után a megújult kastély és kastélypark letűnt idők pompáját és nyugalmát kínálja majd a betérő vendégeknek, természetesen a mai kor minden kényelmével együtt.

A szálloda kétágyas és De Luxe szobái, valamint lakosztálya is a neobarokk hangulatnak megfelelő miliővel várja majd vendégeit, lobbyjában hatalmas kristálycsillárok, korhű berendezés és dekoráció röpíti vissza a betérőt a régmúlt idők arisztokratikus világába. A helyi gasztronómiai jellegzetességek és jó fajta egri borok megkóstolására az elegáns a’ la carte étterem, és tavasztól őszig a lélegzetelállító panorámával rendelkező terasz nyújt lehetőségeket. A testi-lelki szépülést a közel 600 nm-es wellness részleg biztosítja, mely beltéri úszómedencével, élményzuhanyokkal, jakuzzival várja a fürdőzés szerelmeseit, a finn-, bio- és aroma szauna a tökéletes ellazulást, a tradicionális török hammam és a gőzfürdő a bőr kényeztetését, megújulását szolgálja.

A kastélyszálloda próbaüzemét követően 2009. év elejétől várja majd a mesés vidék kastélya a megpihenni vágyókat.