x

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Újra Utazás

Feltöltve: 2008-02-25

Az Utazás Kiállítás az idén február 27-től március 1-ig várja kínálatával az utazni vágyókat a Hungexpo területén. Az ÚtiSúgó.hu a G pavilon 302/e számú standján fogdja az érdeklődőket.

Az Utazás Kiállítás az idén február 27-től március 1-ig várja kínálatával az utazni vágyókat a Hungexpo területén. A kiállítás díszvendége Görögország lesz, témája a kulturális turizmus, ígéretes desztinációja pedig Japán.

Az ÚtiSúgó.hu a G pavilon 302/e standon várja az érdeklődőket. Az Utazás kiállítás ideje alatt a standra látogatók különböző kedvezményekre jogosító, ingyenes KLUB kártyát igényelhetnek, illetve nyereményjátékon vehetnek részt.

A korábban – helyszűke miatt – két pavilonban bemutatkozó belföldi kínálat idén közös helyen, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legújabb és legmodernebb, „G” pavilonjában kap helyet. De nem csak ez lesz újdonság a látogatók számára. A Vásárközpont felújítását követően teljesen megújult környezet fogadja a közönséget, melyek közül a leglátványosabb a pavilonokat összekötő fedett passzázs, így esős időben is kényelmesen átjárhatók a csarnokok. A kiutaztatók és külföldi kiállítók továbbra is az „A” pavilonban várják az érdeklődőket.

A kiállítás színpadán ezúttal is színes, zenés-táncos program, vetélkedők várják majd az érdeklődőket és most sem marad el a népszerű utazás árverés és a gasztronómiai bemutatók sem. A legkisebbeket sem érdemes otthon hagyni, hiszen míg a szülők a turistacsalogató ajánlatok között válogatnak, a piciket babajátszó, a kicsiket kézműves foglalkozások várják a gyermekmegőrzőben.