x

Svájc, ahol a telet is lehet szeretni

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Svájc, ahol a telet is lehet szeretni

Feltöltve: 2015-11-03

A svájci hegyvidék földöntúli - véli Buzz Aldrin, a második ember, aki a Holdra lépett - a svájci telet népszerűsítő új reklámvideóban. A Schweiz Tourismus első ízben hirdeti a következő téli szezont a Szeress bele a svájci télbe! mottóval. Partnereivel karöltve pedig egy szinte verhetetlen ajánlatot kínál a síelők számára.

1969 nyara, az Apollo 11 landol a Holdon. Neil Armstrong megtette legendás első lépéseit, őt követte Buzz Aldrin, a második ember, aki a Holdra lépett.

A Schweiz Tourismus idei téli reklámfilmjében az Apollo 11 űrhajó 85 éves asztronautája játssza a főszerepet. Aldrin felfedezi a svájci hegyvidéket és méltóságteljesen gázol át holdjáró csizmájában az érintetlen havas vidéken. A táj szerinte egyszerűen földöntúli, és ő már csak tudja, miről beszél. Az Aldrin svájci expedíciójáról szóló film 2016. november 2-től tekinthető meg a www.MySwitzerland.com/winter oldalon.

Felfedezze fel ismét a síelés örömét!

Azok számára, akik hiányolják a lejtők biztonságát, és emiatt hátat fordítanak a síelésnek, a Schweiz Tourismus, a Swiss Snowsports, az Intersport és a Switzerland Travel Center létrehozott egy olyan új kínálatot, amely kifejezetten az újrakezdőket célozza meg. Az 550 eurós (599 svájci frank) ajánlat tartalma: 2 éjszaka egy négycsillagos hotelben, továbbá egy kétnapos síbérlet felszereléssel együtt, és 2 órás privátoktatás az újrakezdők számára. Előjegyezhető november 2-ától a www.MySwitzerland.com/herz linken vagy a 00800 100 200-as telefonszámon.

Téli sportjelentések okostelefonra

Annak érdekében, hogy az újrakezdők és a sokat próbált síelők még gyorsabban kaphassák meg a szükséges információkat, a Schweiz Tourismus újra elindította a „Snow Report” applikációt: új funkciókkal - például az előnyben részesített téli sportok egyedi megadásával, azonnali értesítéssel a friss hóról, a pályák állapotáról -, és más egyéb eszközök, mint például az Apple Watch és Android Wear teljes támogatásával. Az applikáció természetesen továbbra is kínál aktuális hójelentéseket, időjárás-előrejelzést, élőképet a síterületekről és pályatérképeket. A „Snow Report“, „Swiss Winter Hike“ és „Swiss Mag“ téli appok a „Schweizer Winter” e-brosúrával a www.MySwitzerland.com/mobile oldalon érhetők el.

A svájci télről brosúrában és weboldalon

Az üdülni vágyók további inspirációt kaphatnak és információkra is lelhetnek a most megjelenő téli magazinban, amelyben szerethető és otthonos hüttékre, valamint a családok számára alkalmas téli úti célokra vonatkozó tippek sem hiányoznak. A Svájcba indulók a www.MySwitzerland.com/broschueren linken rendelhetik meg vagy olvashatják el az online a magazint. Kedvezményes síbérleteket az alábbi linken találhatják meg a vendégek: www.MySwitzerland.com/preiswerteschweiz