x

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Nassfelden húsvétig síelhetünk

Feltöltve: 2014-03-25

Bár nálunk már beköszöntött a tavasz, a szomszédainknál, Ausztriában a magasabb helyeken még javában tart a síelő szezon. Az Alpok szívében található Nassfelden egészen április 21-ig fogadják a téli sportok szerelmeseit.

Bár nálunk már beköszöntött a tavasz, a szomszédainknál, Ausztriában a magasabb helyeken még javában tart a síelő szezon. Az Alpok szívében található Nassfelden egészen április 21-ig fogadják a téli sportok szerelmeseit.


Karintia legnagyobb síterepén jelenleg 5 fok alatti hőmérsékletben síelhetünk, a hegyen pedig még most is három méter feletti a hóréteg vastagsága. A hóágyúk folyamatosan készenlétben állnak, így biztosítva a pályák működését egészen tavasz közepéig.

Az olasz határ mentén található síterepen, a 2 ezer méter magas hegycsúcs, a Madritsche közelében összesen 110 kilométer pályát lehet besíelni, többségük piros, azaz profiknak való, de természetesen a kezdők is megtalálják itt a számukra megfelelő szakaszokat.

Síelés közben érdemes egyébként több pihenőt is beiktatni, hiszen a táj egészen lenyűgöző, tiszta időben nagyon sokáig el lehet látni. A napsütésben csak úgy szikráznak az Alpok hegycsúcsai!

Nem érdemes kihagyni az utolsó lehetőséget, hogy még a nyár előtt síeljünk egyet Ausztriában, hiszen tavasszal is kitűnő lehetőségek közül választhatunk.

Íme, a legjobb ajánlatok

Húsvétig számos kedvező ajánlattal várnak bennünket Nassfeldben, érdemes igénybe venni a 4=3 akciót, amely során 1 éjszakát ajándékba kapunk. A csomagajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza: 4 éjszaka szállás, 3 napos TOPSKI régiós síbérlet, 3 napra ingyenes sítároló használat (a Sölle Sportiskola sítárolójában).

Egy másik nagyszerű lehetőség nagycsaládosoknak: az akciós "SkiHit Gyerekeknek" csomag keretében a gyermekeknek 10 éves korig ingyenesen jár a szállás, síbérlet, sítárló, síoktatás és síkölcsönzés (a szülőkkel egy apartmanban elszállásolva).

Az elmúlt hónapokban idehaza nem igazán volt részünk hóesést és havas tájakat csodálni, ezért Nassfeld egy kitűnő lehetőség a tél szerelmeseinek. A nyári forróság előtt töltsünk még el néhány napot egy olyan helyen, ahol még most is tombol az igazi, hamisíthatatlan tél!