x

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Napsütötte Toszkána

Feltöltve: 2008-01-03

Toszkána vidéke nem ismeretlen a magyar utazók körében. A toszkán Montecatini régió képviselői ígéretesnek látják a magyar piacot, ezért keresik a kapcsolatot az itteni utazásszervezőkkel.

Barbara Boni, a régió beutaztató irodájának vezetője a "Toszkána és Montecatini Terme mindenkinek" című prezentáción elmondta: ígéretes piacot látnak Magyarországban, ezért keresik az itteni utazási irodákkal való kapcsolatot. Elsősorban olyan csomagtúrákat ajánlanak, amelyek a régió valamely nevezetességére építenek, így túrák indulnak a toszkánai műemlék városokba és a viareggioi karneválra, de szerveznek bor- gasztronómiai- és zarándokutakat, gyalogtúrákat és kerékpáros körutakat, golf- és wellnessnapokat. Az zenerajongók például részt vehetnek a táj nagy szülötte, Puccini emlékhelyeit bemutató túrán is.

Itthon budapesti székhelyű Siesta Travel karolta fel a régió népszerűsítését, ők számos csomagtúrát kínálnak a napsütötte tartományba, így a résztvevők megismerhetik Pisa városát, a dómmal, a keresztelő kápolnával, és a Ferde toronnyal, ellátogathatnak Luccába, Puccini szülővárosába, Sienába, ahol a híres Piazza del Campo található, megismerhetik a Chianti borvidéket, San Gimignanot, a tornyok városát és Firenzét, a reneszánsz bölcsőjét.

  • 
  • 
  • 
  • 
  • 

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu