x

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Kizárólag bioételek a Hortobágyi Csárdában

Feltöltve: 2007-05-15

A Hortobágyi Csárdában április óta minden felhasznált alapanyag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.

Az étlapon a Hortobágyi Nemzeti Parkban nevelt szürke marhából, bivalyból, mangalica sertésből, rackajuhból, gyöngytyúkból és halból készült, kizárólag biominősítésű ételspecialitások szerepelnek. Az Alföld leghíresebb és legnagyobb csárdaépületébe, amely egyedülálló műemlék-együttest alkot az út másik oldalán lévő Pásztor múzeummal és a Kilenclyukú-kőhíddal, a látogatók félnapos szervezett kirándulás keretében is ellátogathatnak, amelyen csikósbemutatóval egybekötött pusztakocsikázáson ismerkedhetnek a hortobágyi táj jellegzetességeivel.

(Észak-alföldi RMI)


Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu