x

FamilyPark belépők

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

FamilyPark belépők

Feltöltve: 2019-04-15
A Fertő tótól és Rust városától mindössze néhány kilométernyire, Ausztriában található FamilyPARK önfeledt kikapcsolódást kínál minden korosztálynak.

A park mind a négy tematikus részlegén, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten is változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre Filippó, a kandúr – a park mindig vidám kabalafigurájának – társaságában.

A Familypark világába “Filippo kalandvárán” keresztül lépsz be. Itt indul kalandos felfedező utad a fantázia birodalmába. Filippo új barátja, a félelmet nem ismerő sas, üdvözöl minden új barátot. Ha bátrak vagytok, elmehettek vele egy mélyrepülésre . Tegyetek meg egy pár kört a ballon körhintával az Oldtimer konvoj felett, vagy lebegjetek a hápogó kacsák hátán a tóban.

A Kalandsziget témaparkban azt gondolhatjátok, hogy hirtelen átkerültetek a Földközi tenger partjára néhány száz kilométerre délebre. A ciprus- és olajfák, a mediterrán építészet és zene egész biztosan nyaralási hangulatba ringatnak benneteket. Ezzel egyidejűleg egy sor attrakció vár rátok.

A 26 pörgő, forgó és mozgó játékok mellett a Familypark számtalan további kalandot is kínál, többek között élmény- és vízi játszótér, mászókák és kötélpark, zenés színház és érdekes csináld magad foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Familypark azonban nemcsak az átélt kalandok és a különleges játékok terén egyedülálló. A kalandparknak otthont adó parkerdő is önmagáért beszél: színes virágágyások és patakocskák, valamint formára nyírt sövények és fák gondoskodnak az idilli hangulatról.

A Familypark sokkal több mint egy egyszerű kalandpark különféle játékokkal. A látogatók egy a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott fantáziavilágba merülhetnek el. Egy ideális kirándulóhely a Fertő tó közvetlen közelében, ahol fiatalok és idősebbek egyaránt jól érezhetik magukat.

FILOZÓFIÁNK
Ausztria legnagyobb szabadidőparkjaként azt tűztük ki magunknak célul, hogy vendégeinknek egy tökéletes kiránduló napot biztosítsunk. A "Szórakozást az egész családnak" mottóval törekszünk arra, hogy élmények és attrakciók széles körét kínáljuk minden korosztály számára. Gondoskodni akarunk arról, hogy aki belép a parkunkba, maga mögött hagyja a mindennapok gondjait, elfelejtse a stresszt és önfeledten merüljön el a Familypark fantáziavilágában.

A Familypark ötletével egy olyan szórakoztató parkot akartunk létrehozni, ami minden területen élményt nyújt a látogatóknak, legyen az vidámparki szórakozás, kulináris élvezetek, vagy séták élménye egy nagy parkban. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi és biztonsági előírások legmagasabb szintű betartására.

Minden évben új látnivalókat és attrakciókat létesítünk és folyamatosan továbbfejlesztjük a területet, hogy a Familypark élményét még vonzóbbá és lenyűgözőbbé tegyük. A Familypark egy olyan hely, ahol az öröm és a gondtalanság uralkodnak, hogy látogatók szívesen térjenek vissza újra és újra.

ÁRAK ÉS NYITVATARTÁS
ÁRAK 2019

Látogatók 3-99 éves korig* 26,00 €
Gyermekeknek 3 év alatt *** Ingyenes belépés
Éves bérlet € 78,00
Szimatjegy ** A pénztárzárást megelőző egy órától € 20,00
Minden pénteken családi nap ** Ünnepnapokon nem érvényes! Személyenként € 24,00
Minden kedden idősek napja ** Látogatók 60 éves kortól *** € 16,00
Kerekesszékesek + vak vendégek részére (100% vakság) *** Ingyenes belépés
Belépő mozgáskorlátozott + vak vendégek kísérője részére (100%) ** € 22,50
Fogyatékos vendégek belépője 70%-os mértéktől **/*** € 22,50
Éves bérlet fogyatékos személyek számára 70%-os mértéktől **/*** € 68,00
Csoportos jegy 20 főtől (Csak előzetes online bejelentkezés alapján/ 3 nappal előbb) € 21,50
Iskolai és óvodai csoportok (Csak előzetes online bejelentkezés alapján/ 3 nappal előbb)
Szülinaposok 3 - 14 éves korig *** Csak a születésnapon érvényes, igazolvány felmutatása szükséges Ingyenes belépés
Zsetonok további szolgáltatások igénybevételére 1,00 €

*A napijegy magában foglalja az attrakciók többségénél a korlátlan használatot a park minden témavilágát illetően. Néhány további játék, mint a vizes ágyú, Mini Go Carts, illetve az automaták zsetonokkal működnek, melyeket külön kell megvásárolni.
** Nem kombinálható más kedvezménnyel!
*** Életkort igazoló útlevél vagy személyi igazolvány, ill. mozgássérült igazolvány megmutatása szükséges.

NYITVATARTÁS
2019-ES SZEZON

30. MÁRCIUS - 30. SZEPTEMBER: 09 - 18 ÓRÁIG
PÉNZTÁRZÁRÁS ÉS UTOLSÓ BEENGEDÉS: 17 ÓRA
ATTRAKCIÓK ÜZEMELÉSI IDEJE: 10-18 ÓRÁIG

01. OKTÓBER - 24. OKTÓBER: 10 - 17 ÓRÁIG
PÉNZTÁRZÁRÁS ÉS UTOLSÓ BEENGEDÉS: 16 ÓRA
ATTRAKCIÓK ÜZEMELÉSI IDEJE: 10-17 ÓRÁIG

Rossz időjárás esetén:
fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a nyitvatartási időt megváltoztassuk, a belépő nem téríthető vissza!

FIGYELEM!
14 év alatti gyermekek csak felnőtt kíséretében (alsó korhatár 18 év) látogathatják a parkot.
Kutyák és más háziállatok NEM vihetők be a parkba!

  • 

    Téma szerint

  • 
  • 
  • 
  •