x

Brazília közelebb

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Brazília közelebb

Feltöltve: 2009-02-02

A Rio de Janeiró-i székhelyű Havas Creative Tours (Brazília öt vezető tour operatorának egyike) az Aviation GSA Bt.-t nevezte ki magyarországi marketing képviselőjének.

Az 1989-ben alapított Havas Creative Tours tulajdonosa, Francisco I. Havas magyar származású üzletember nagy hangsúlyt fektet a magyar piacra, évente 10-12 ezer külföldi turista vesz részt túráin. Alapító tagja a Grupo Águia-nak (tour operatori csoportnak), amely 300 alkalmazottjával kizárólag brazíliai sportrendezvények szervezését bonyolítja, de szervez csoportos, kongresszusi és incentive és öko utakat is.

A 2014-es Futball Világbajnokságnak otthont adó Brazília fő beutaztatója a Havas Creative Tours és a Grupo Águia lesz. A cég Brazília minden idegenforgalmilag jelentős városában rendelkezik partnerképviselettel; partnerein keresztül az összes dél-amerikai országba szervez beutaztatást (Suriname, Kolumbia és Brit Guyana kivételével). Igény szerint Brazíliában magyar nyelvű idegenvezetést is biztosítanak.

Sárdi Rezső, az Aviation GSA Bt. tulajdonosa elmondta: 33 évig látta el a Varig brazil légitársaság képviseletét, ez idő alatt több mint 40 000 magyar látogatót utaztatott Brazíliába és Dél-Amerikába. Az Aviation GSA Bt. jelenleg a Continental Airlines és a Hahn Air magyarországi vezérképviseleti irodája, de több brazil légitársaság kiemelt partnere is.