x

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

8 tuti tipp egy bombasztikus szilveszteri bulihoz

Feltöltve: 2018-11-06

Egyszer egy fiatal lány mondta egy híres amerikai sorozatban, mielőtt egy romantikus vallomás elhangzott volna a fiú szájából: "Ahogy a szilveszter estédet töltöd, úgy fogod tölteni az év többi részét." A valóság viszont az, hogy meg kell elégednünk a következő legjobb dologgal, ami az év utolsó napján történhet velünk, vagyis egy mesés partival szilveszter éjszakáján.

Felejtsd el a méregdrága belépőket és a borsos árú taxikat, hívd meg inkább az összes barátodat, és csinálj nekik egy fantasztikus bulit! Könnyű lesz, nem igaz? Nem egészen…

Sok múlik ezen a partin, hiszen ez fogja megadni a hangulatot az éved többi részére, ezért felejthetetlenné kell, hogy tedd. Íme, 10 parti tipp, amivel biztosan fergetegessé teheted a szilvesztert.

1. Találj ki egy témát!

Ez nem egy szimpla szombat esti összejövetel. Különböztessed meg a többi partitól, vagyis legyen témája! Leutánozod akár Truman Capote-ot és az ő fekete-fehér álarcos bálját vagy például jöhet mindenki kedvenc kezes-lábasába

2. Szilveszteri csillogás: ragyogjon a ruhád

Ha mégsem kezes-lábas szilveszteri partit rendezel, akkor viseljetek feltűnő, csillogó ruhát, például arany flitterrel.

3. Keverj különleges szilveszteri koktélt

Készíts különleges koktélt, hogy még különlegesebb legyen az este. Keverj például bólét vagy sangriát esetleg egy buborékos pezsgő koktélt. Bármi buborékos, jól illik majd a hangulathoz!

4. Dobd fel a hangulatot!

A hangulatot fokozhatod kellemes fényű és illatú gyertyákkal, és legyenek kéznél a kedvenc zenéid vagy rakj össze előre kész lejátszási listákat a legjobb slágerekkel.

5. Ne feledkezz meg a létfontosságú dolgokról!

Szilveszterkor legyen bőven alkohol és jég, hozzá tápláló sós és édes snack.

6. Dekoráld ki a helyet!

Hagyd a lámpákat, inkább gyújts gyertyákat és rakj fel színes égősort. Szerezz parti kalapokat, és ne feledkezz meg a trombitáktól se.

7. Tervezd meg a parti végét is!

Éjfél után olyan nehéz taxit szerezni, mint egy jó randit összehozni, szóval készülj fel arra, hogy néhányan kénytelenek lesznek tovább élvezni a vendégszeretetedet. Tehát legyen elég étel és szórakozási lehetőség, míg enyhül a forgalom.

8. Használd a meglepetés erejét!

Egy módja biztosan van annak, hogy a vendégeid élvezzék a szilveszteri bulit, mégpedig, ha megleped őket. Hívj a buliba egy parti arcot vagy, készíts valami meglepi kaját, amit mindenki szeret, de akár másnaposság elleni csomagokat is osztogathatsz. A vendégeid imádni fogják, ha jön egy kis nem várt fordulat vagy valami extra.

SZILVESZTERI PROGRAMOK, BULIK, PARTIK, GÁLAVACSORÁK >>