x

Gyermekbarát szállás, hotel, szálloda, bababarát szállások

Címlap » Bababarát szállások
 • Gyerekbarát programok

 • Szárszói Lecsófesztivál

  Szárszói Lecsófesztivál

  Csapatok főzőversenye, családi és gyerek programok várják a látogatókat idén augusztusban is a X. Szárszói Nemzetközi Lecsófesztiválon.
  Balatonszárszó, 2018. augusztus 25.

 • Betyáros hétvége - augusztus 20.

  Betyáros hétvége - augusztus 20.

  Betyárvilág ez, és jól tudták ezt az igazi betyárok, akik a hosszú hétvégén benépesítik a Skanzent. Három napig a múzeumban settenkednek, és ha nem figyelünk, még a Skanzen Vonat is veszélybe kerülhet! Lehet nyomozni, betyárruhát ölteni, és persze ügyességben és furfangban is kipróbálhatjuk magunkat.
  Szentendre, 2018. augusztus 18 - 20.

 • Országos Lecsófesztivál

  Országos Lecsófesztivál

  Idén tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a fesztivál Balatonkenesén.
  Balatonkenese, 2018. augusztus 25.

 • Szent István Napok

  Szent István Napok

  Augusztus 20-a nem csak I. István király szentté avatásának és az államalapításnak hanem az új kenyérnek az ünnepe is, épp ezért a hagyományos tűzijáték mellett ezen a hétvégén Zalakaros szerte a frissen sülő kenyér és kenyérlángos illata terjeng, aminek egy egész napos fürdőzés után lehetetlen ellenállni.
  Zalakaros, 2018. augusztus 18 - 20.

 • Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál

  Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál

  A kétnapos rendezvény ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel, és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat.
  Nagykanizsa, 2018. szeptember 7 - 8.

 • Hétrétország – a szerek és porták fesztiválja

  Hétrétország – a szerek és porták fesztiválja

  A Hétrétország a nyitottság, a vendégszeretet fesztiválja az Őrségben, ahol tíz napon át várják az érdeklődőket augusztus 11 és 20 között. Idén Lajkó Félix és Balázs János, a Bohemian Betyars, a Simorág TánCirkusz, Lukács Miklós - Cimbiózis 5tet, Dresch Mihály, Esszencia, Kollár-Klemencz László is fellép és természetesen most is lesznek Nyitott Porták, színház, gyermekprogramok és mozi is.
  Őriszentpéter, 2018. augusztus 11 - 20.

 • Vasúttörténeti Park

  Vasúttörténeti Park

  Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumában a látogatók nemcsak nézhetik az ősi masinákat, hanem maguk is kipróbálhatják azokat.
  Budapest, egész évben

 • Strand Fesztivál

  Strand Fesztivál

  A fesztivál idén augusztus 22-25. között a már jól megszokott helyén, Zamárdi Szabadstrandján várja majd a fesztiválozókat.
  Zamárdi, 2018. augusztus 22 - 25.

 • Minimax Gyerekhajó Budapesten és a Balatonon is!

  Minimax Gyerekhajó Budapesten és a Balatonon is!

  "Ha végre itt a nyár és meleg az idő..." Az idén is megrendezésre kerül Minimax Gyerekhajó programsorozat, mely színes programokkal, koncertekkel, rengeteg játékkal és nyereményekkel is várja a családokat nyáron a Balatonon és egész évben Budapesten.
  Budapest - Siófok, egész évben programokkal

 • Szentesi Lecsófesztivál

  Szentesi Lecsófesztivál

  Idén augusztus végén ismét megrendezik Szentesen a mára már hagyományossá vált Lecsófesztivált. Az ezúttal 17. alkalommal megrendezett gasztroünnepen a tradicionális lecsó számtalan típusa mellett kulturális és zenei programok is várják az érdeklődőket.
  Szentes, 2018. augusztus 31 - szeptember 1.

 • Szamárfül Fesztivál

  Szamárfül Fesztivál

  A pécsiek népszerű gyerekfesztiválját az idén is szamárság lenne kihagyni! A hagyományos szünidő-búcsúztató rendezvény középpontjában a gyermekek, az önfeledt közös játék és szórakozás áll.
  Pécs, 2018. augusztus 17 - 19.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu