Omlós húsok, szaftos hamburgerek, kézműves sörök és szenvedélyes füstölés. A húsimádók fellélegezhetnek, hiszen igazi BBQ forradalom vette kezdetét a budapesti The Selection bistro-ban.
tovább
A Kanálgép húsgolyóit választotta a közönség az év street food-jának az idei V. Food Truck Show-n, a szakmai zsűri és a Magyar Street Food Egyesület díját pedig a Che-Che food truck-ja nyerte el. Mindkét autó egy évvel ezelőtt mutatkozott be a közönségnek azzal a céllal, hogy új és rendhagyó ételekkel emelkedjen ki a hazai street food kínálatból.
tovább
A tavasz egyik legszelesebb estéjén körbesétáltunk a pesti belvárosban bortesztelés céljából. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a kedvelt iddogáló helyeken mi zúdul a poharunkba „A ház bora” varázsigére.
tovább
Az ősi iszlám törvények szerint vágott húsból készül a Meat&Sauce új bárány szendvicse. A mártott szendvicseiről híres magyar ételbár újabb közel-keleti ízekkel bővíti tavaszi kínálatát, a halal bárányból készül, padlizsános, korianderes szendvicset a nyári szezon kezdetéig kóstolhatják meg az ínyencek.
Soha nem volt ekkora a hazai street food választék, a food truck-ok nemcsak megszaporodtak, néhány kocsi igazi ínyencségeket kínál az utca népének. Nem csoda, hogy mesterszakácsokat ejt rabul a műfaj, hiszen az újhullámos street food minőségi, ízletes, gyors, és olyannyira változatos, hogy már kategorizálni is lehet. A legfőbb irányzatokról Vad-Horváth Zoltán, a hazai Street Food Egyesület vezetője számolt be.
tovább
Soha nem értettem itthon azokat a vendéglátóegységeket, akik annak ellenére is csak néhány hónapig vannak nyitva, hogy a vendégkörük igényelné az állandóságot. Sokaknak nincs türelmük kivárni, míg a népek megszokják a szezonalitáson túli létet, és egy próbálkozás után feladják: “megpróbáltuk, de nem ment” felkiáltással.
Valahogy ebben a rapid eredményre kódolt világban leszoktunk az építkezésről.
tovább
A magyarok többségének egy Balaton parti nyaralás vagy éppen egy nyüzsgő piac is szinte elképzelhetetlen a sajtos-tejfölös, kelt tésztás finomság nélkül. De ha körbenézünk a világban, akkor láthatjuk, hogy számos más nemzetnek is megvan a maga lángos specialitása. Nézzük, hogy melyek is ezek.
tovább
Az ember az elsőt nem felejti, különösen, ha 40 fölött jár, és felnőttként élvezhette az arany 90-es évek termékeny, miénk a világ időszakát. Akkoriban a Leroy maga volt a lipótvárosi Amerika, a menő hely, ahol van steak meg Cézár-saláta, fíling, színvonal, stílus. Kifizethetőek voltak az árak, még a kényszervállalkozó alkalmazottak számára is.
tovább
Egyszer volt, most is van az Ürgehegyen innen és a Nyakas-sziklán túl, ahol a fekete és a fehér puli szaladgál, az Öreghegyen, egy szőlőskert pincével. Ott él Zoli bácsi és Margó néni.
tovább
Egyik kedvenc hazai célpontom a Mátra, évente többször is elutazom ide, mert minden évszakban csodás. Így volt ezzel Kodály Zoltán is, aki képes volt egy balatoni villáról lemondani a galyatetői SZOT-üdülő egyetlen lakosztályáért.
tovább
Ha szeretted régen a Kopaszi-gátat, még a túlflancosodás előtti időkben, akkor lehet, hogy már te is ideszoktál. Ha nem, akkor ide fogsz. Igaz, hogy itt nem bársony a gyep, de akad homok, és ugyanaz a nagy folyó siet Baja felé tova. És van limonádé gyümölcsökkel 240-ért, málnaszörp 190-ért, kiváló csapolt sörök 300 körül, borok decije 180 Ft-ért. Sőt hekk, palacsinta, lángos és sült krumpli, nyugágy, napernyő, szabadság…
tovább
Az áprilisi cseresznyevirágzás kiváló alkalom arra, hogy ellátogassunk a Füvészkertbe. Itt egyébként az év bármely napján érdemes egyet sétálni, mert csodákat látunk. Ezek a csodák annyira el is varázsolnak, hogy néhány óra elteltével azon kapod magad, hogy baromi éhes vagy.
tovább
Erről biztos mindenkinek van véleménye, saját toplistája, kedvencei, elrettentő
tapasztalata.
tovább
Gyermekálmok, felnőtt szemmel
A belvárosban nőttem fel. Itt jártam óvodába, iskolába, zongoraórára a szocializmus csípőjén, a hetvenes években. Miközben Andy Warhol művészetet csinált a popkultúrából, mi csendes lemondással álltunk a Felszab téri “dollárbolt” kirakata előtt, és ismételgettük magunkban: nem jár ez nekünk. Fényévekre voltunk egy eredeti Levi’s farmernadrágtól, de nem úgy a néhány házzal odébb álló Jégbüfé süteményeitől!
tovább
Egy kellemes, meleg, nyári napon történt, hogy Fertődről szerkesztettünk egy anyagot. A kastélyról készült mesés fotókat látva felsóhajtott a grafikus: “Úgy ennék egy jó Estreházy tortát!”
tovább
A hamburger olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá. Csak egyetlen mondat hangzott el a szerkesztőségben arról, hogy születhetne egy hamburgerteszt, a kedves kollégák azonnal neveket, címeket, étlapokat szállítottak.
tovább
Mentás limonádékat kóstoltunk a forróságtól kitikkadt Budapesten. Nem kaptunk mindenütt, ahol inni szerettünk volna, viszont volt, ahol inkább hígított rostos narancslét tettek elénk, máshol lime-os kompozíciót ihattunk, de akadtak szikár, citromos klasszikusok is.
tovább
Gyümölcs- és csokifagyikat kóstoltunk Budapesten, jó helyeken: a Fragolában, az Augusztnál, a Caudeau-ban, a Szamosnál és a Jégbüfében.
tovább
Revideálom ellenérzésemet, és fejet hajtok Bicsár Attila séf és az Alabárdos gárdájának szakmai tudása előtt. tovább
Lehet-e valóban tavaszi alapanyagokból készült salátát találni, amikor a legtöbb alapanyag egész évben kapható? Lehet, csak nehéz.
tovább
A levesbárok a múlt év gasztroszenzációi a fővárosban és vidéken. A pohárban elvihető olcsó, forró, friss ragulevesek, krémlevesek, gyümölcslevesek levesek megkönnyítik a turisták, fogyókúrázók és főként a levesbár környékén dolgozók életét.
tovább
Télen az Angelikában??? – kérdeztem megrökönyödve. Ki a fene akarna bemenni egy ilyen lejárt szavatosságú, fáradt, sötét helyre, hogy találkozzon egy vadidegennel, akivel előtte csak telefonon beszélt…
tovább
A kakaóscsiga-tesztet egy olyan napon hajtottam végre, amikor a villamos is ingyen járt a rossz idő miatt, és még azt is meggondolta mindenki, átmerészkedjen-e az út túloldalára.
tovább
Aki hozzám hasonlóan háromnál is több évtizede van már ezen a földön, az ismeri a szaloncukor definícióját, fajtáit, célját és értelmét. Az idei szaloncukor teszt elején ezeket most átismételjük, kizárólag az én emlékeim szerint.
tovább
Azt is megkérdeztem a sörgurutól a II. Budavári Sörfesztiválon, hogy ő milyen magyar sört töltene egy belga korsójába, mire ő azt mondja, a belgák biztosan sopronit vagy borsodit kérnének.
tovább
A szocializmus diszkrét báját megtestesítő édességek sokunk számára a gyermekkort idézik vissza. Kritikán aluli csomagolás, idióta reklámok, szükségből kovácsolt erénnyel égig emelt árucikkek, kiváló áruk fóruma, versenyhelyzetet nélkülöző, stresszmentes termelés, mérsékelt termékfejlesztés.
tovább
Maradt még a nyárból néhány hét, igazi kánikula is lesz még, érdemes még fagylaltokat kóstolgatni. Az egyik cukrászdás különben is azt mondta, hogy tavaly az ő teraszán egészen decemberig üldögéltek a fagyizók és forró csokizók.
tovább
Nem kell részleteznem, milyen érzés, amikor egy gasztromókusnak emésztőrendszeri megbetegedése támad, és nem elég, hogy kórházba kell vonulnia, de még az étkezése is korlátozott.
tovább
Kaposvártól nem messze, a Zselic dombságán, erdő ölelésében található a háromcsillagos Hotel Kardosfa, melynek étterme nem csak a szállóvendégek étkeztetését szolgája. Az innen induló csillagtúrák előtti jó vacsora vagy erre vezető kirándulások alkalmával kellemes, vendégbarát helyre lelhetünk itt.
tovább
Szegényes képzeletünk gyakran hegyek erdőihez köti a vadászatot, nagy vízekhez a halászatot, így különösen hangozhat a következő állítás: életem legjobb vadételeivel a balatonfenyvesi Hubertus-Hof Szálloda éttermében találkoztam.
tovább
„Ikon, felragyog újra a napom“ – minden alkalommal Ákos örökbecsű dala szólal meg a fejemben, amikor megkívánva a Hilton mesterszakácsának ízeit, betérek az egyedülálló panorámájú ICON étterembe.
tovább
Mi volt előbb? A nyúl vagy a tojás?
tovább
A Gödör nevű koncert-és fesztiválhelyszín Akvárium néven születte újjá néhány hete, egy sosem volt fesztivál, a Gőzölgő keretében.
tovább
Indusztriál és trendi falanszter határán bontott egzotikus, sárga virágot egy reanimált garázsépületben a Hathi indiai kifőzde. A Ganxsta Zolee által is megénekelt Angyalföldbe eresztett gyökeret, és a környékbeli irodaházak bérlőinek hála – még mindig létezik.
tovább
Iskolás koromban a piac szemben volt az iskolával. Mindig kaptam két forintot, hogy reggelire egyek egy lángost. Nem volt olyan, hogy sajtos vagy tejfölös, tarjás vagy kecsapos, nem volt mód fokhagymás ecsetelésre sem, viszont friss, forró lángos volt, zörögve tört a közepe, a karimája körben puha és ruganyos.
tovább
Történt egyszer egy budapesti étteremben, hogy olasz társaságba keveredtünk. Annyi információm volt csak, hogy honnan érkezett a csapat. Gondoltam, virágnyelven, magyarul megosztom barátnőmmel, ne is sejtsék, hogy róluk beszélek. „Tudod, ők abból a tésztás városból jöttek“ – mondtam halkan. „A húsosból vagy a gombásból?“ - érkezett a jogos kérdés, ami után nehéz volt megőrizni a közömbösség látszatát. A gombásból – válaszoltam vonyítva a röhögéstől, miközben öt milánói szempár nézett rám kérdőn, magyarázatra várva…
tovább
Január 1-én kicsit sem indult szeretnivalóan nap. Nyálkás, szürke látvány nyomasztott az ablakon át, míg a füstölthúsos lencsét főztem a konyhában.
tovább
Az első Borregatta vendégeként kerültem a Balatonkenese üdülőterületén található Balatonfői Yacht Clubba. Kellemes kis kikötő, barátságos környezet. Éhes ugyan nem voltam, de aki olvassa ezt a rovatot, pontosan tudja, hogy megátalkodott hedonista módon imádom az édességeket. Nem hagyhattam ki ezt a lehetőséget sem.
tovább
A Schindele testvérek Karolina nagymámához címzett kávéháza igazi sikertörténet. A felszámolt bodegák, igénytelen, gatyalógatós kereskedők, hasmenéses sütödék és légváras gyerekszemfényvesztők helyén 2006-ban nőtt ki a földből a Hotel Silver Resort Nívó-díjat is megérdemelt épületegyüttese.
tovább
A vastagtésztájú, vizenyős pudingos krémesen innen és a fűrészporos, lekvártalan, fullasztó linzeren túl, éltek egykoron cukrászok és nagymamák, akik – láss csodát – tudtak természetes alapanyagokból finom süteményeket sütni. Nem sejtették, mi az állományjavító – mégsem esett arcra a torta, nem ismerték a térfogatnövelő szereket, mégis megnőtt a kalács, a kanyarban sem volt még az etilvanilin és a sárga ételszínezék, ezért tojást és vaníliarudat használtak.
tovább
Korlátlan étel és italfogyasztás 6 900 Ft-ért – ezt ígéri a Hilton ICON éttermének Sunday Brunch ajánlata, melyhez a várnegyedben ingyenes behajtás és parkolás is jár. Nem hangzik rosszul, ismerve a panorámás, exkluzív helyszínt, és az igényes konyhát. Megnéztük, mit is kínálnak pontosan a hideg-meleg svédasztalos felhozatalban.
tovább
Jártam itt bálon, esküvőn, divatbemutatón, koncerten, minden évszakban és napszakban, de soha nem jutott eszembe, hogy idejöjjek vacsorázni.
Feltételeztem a magas árszínvonalat, a kicsit poros válsztékot, a sótlan, szállodásan modoros felszolgálókat.
tovább
Ha már egyszer is belefutottál félpanziós ellátásnál a gőzölgő savanyúkáposztába cipőtalpkeménységű disznóhússal, küzdöttél hasmenéssel házi kenőmájas miatt, néztél csodálkozva a hüttében kapott, szúrós szagú, kiolvadt sajt zsírjában tocsogó nokedlifélére, akkor tudod igazán értékelni a finom ételeket Ausztriában.
tovább
Együtt főzni a szakáccsal hétvégenként, Nemesvitán, az Equital Lovasudvar konyháján – főként az őszi szezonban – ilyet is lehet. Én az elmúlt években már annak is örültem, ha válthattam néhány szót azzal, akinek a főztjét ettem, s nem kellett arra gyanakodnom, hogy rosszarcú, titokzatos illetők a konyha mélyén rettentő dolgokat cselekednek a nekem szánt étellel.
tovább
Az iskolai konyhák és zsírostálcás menzák személyiségfejlődésünk jelentős állomásai. Általuk szélesedik gasztronómiai látókörünk, kínálatukon edződik a gyomor, itt tanuljuk meg, hogy olyan dolgokat is képesek legyünk a szánkba venni, amit magunktól talán soha nem választanánk. Felfedezések, kalandozások: mosogatólére emlékeztető levesek, hófehér csirízbe kötött zöldborsó és sárgarépakocka házasságából származó főzelék, a bélszínt soha nem látott bélszínroló – mind olyan ételek, melyeket soha nem kóstoltunk volna a közétkeztetésre szakosodott intézmények nélkül.
tovább
Magyarnak születve némi szégyenérzettel vallom be, most jártam először a Zemplénben és Tokaj-hegyalján. Barackérésre időzített látogatásom során őszinte lelkesedéssel kellett nyugtáznom: gyönyörű a táj. Barátaim meghívására érkeztem a tolcsvai Ős Kaján étterembe, egész úton hallgattam lelkesedésüket a konyháról, miliőről, francia tulajdonosáról és zenei csemegéiről. Alig vártam, hogy megérkezzünk.
tovább
Amikor nem szükségből, hanem élvezetből választok éttermet, olyan helyre megyek, ahol minden lenyűgözően profi, vagy oda, ahol szeretettel teremtették és üzemeltetik a vendéglőt. Akadnak példaértékű, ritka esetek, ahol a profizmus és a szeretet kézenfogva jár – ezekből lesznek a kedvencek.
tovább
Szeretem a Balatont, évszaktól függetlenül szinte minden hétvégén arra járok. Vannak kedvenc helyeim, ahová rendszeresen betérek és ismerősként köszöntenek, de megannyi ismeretlen étterem cégtáblája kacérkodik velem, újabb és újabb gasztronómiai élmények ígéretével.
tovább
A Balaton parti étterem fogalma az elmúlt évtizedek kitartó munkájának következtében finoman szólva is lejáratódott, ezért mostanában sokat kell tennie azért egy balatoni vendéglátónak, hogy a gasztronómia iránt érdeklődő közönség felkapja a fejét.
tovább
Az Araz elmésen a Zara Hotel saját étterme, amely szívesen látja az utcáról betérőket is, viszonylag új hely itt a város szívében. Az étterem magyaros és francia konyhát visz, belelapozunk az étlapba is, de mindhiába, mert jövő héten megújul.
tovább
Lassan el kell fogadjuk a tényt, hogy véletlenek nincsenek. Miután elhatároztam, hogy a Platán étterembe ellátogatok, háromszor-négyszer került szóba különböző társaságokban a Platán étterem, pedig előtte nem sokat hallottam róla.
tovább
Tíz éve tekintek a Balatonüred fölötti szőlőhegyre második otthonomként. A természettel szimbiózisban élve, itt kerülnek fővárosi kusza gondolataim és tapasztalataim a helyükre, itt simul ki az idegrendszer és nyílik meg a szív. Vegyes érzelmekkel fogadtam néhány éve, hogy pár pincével fölöttem borozó nyílik.
tovább
Kezdetben vala az csokitojás és az üreges nyúl. De mi nem értük be ennyivel. A húsvéti állatságok piaca évről évre szélesebb. Kecskét és lovat ugyan nem találtam, de az összes többi haszonállat megtalálható az üzletek kínálatában (a malac kivételével, aki kizárólagos szerződést kötött az Újévvel). Belőlük válogattunk.
tovább
A húsvéti állatságok piaca évről évre szélesebb. Kecskét és lovat ugyan nem találtam, de az összes többi haszonállat megtalálható az üzletek kínálatában (a malac kivételével, aki kizárólagos szerződést kötött az Újévvel). Belőlük válogattunk.
tovább
Finom ételek, zamatos borok lesznek főszereplői a Fonyódi Kulinária gasztronómiai rendezvénynek. Változatos programokkal, jó hangulattal várnak mindenkit a Dísz téren. Töltsük meg közösen a Dísz teret 2019. április 21-én, Húsvét vasárnap.
Fonyód, 2019. április 21.
Szolnok | Wellness hétvége félpanzióval
61 020 Ft / 2 fő / 2 éj
Nyárindító Zalakaroson félpanzióval
48 790 Ft / 2 fő / 2 éj
Celldömölk | Pihenés félpanzióval a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő korlátlan használatával
67 410 Ft / 2 fő / 2 éj
Négycsillagos pihenés félpanzióval Győrben
94 140 Ft / 2 fő / 2 éj
Hajdúszoboszló | Kikapcsolódás félpanzióval
11 052 Ft / fő / éj
Hogy megnyerd a 2 fős, 2 éjszakás wellness-hétvége NYEREMÉNYEK egyikét!
Tiszafüred | Balneum ajánlat félpanzióval
60 840 Ft / 2 fő / 2 éj
Siófok | Őszi kikapcsolódás a Balatonon félpanzióval
39 960 Ft / 2 fő / 2 éj
Tállya | Szállás reggelivel, wellness részleggel
61 450 Ft / 2 fő / 2 éj
Tarcal | Pihenés a Tokaji borvidéken félpanzióval
100 400 Ft / 2 fő / 2 éj
Gyulakeszi | Pihenés a Csobáncon
11 875 Ft / fő / éj
Esztergom | Senior pihenés félpanzióval
95 040 Ft / 2 fő / 3 éj
Inárcs | LEGJOBB ÁR félpanzióval
69 430 Ft / 2 fő / 2 éj
Visegrád | Nyugdíjas akció félpanzióval a Dunakanyar felett
80 910 Ft / 2 fő / 2 éj
Lajosmizse | Lovas élmények félpanzióval és fürdőbelépővel
51 444 Ft / 2 fő / 2 éj
Mezőtúr - NYÁRI vakáció félpanzióval a birtokon
68 690 Ft / 2 fő / 2 éj
Sokorópátka | Pihenés félpanzióval
62 640 Ft / 2 fő / 2 éj
Gosztola | Kikapcsolódás az Őrség lábánál félpanzióval
47 430 Ft / 2 fő / 2 éj
Miskolctapolca | SZUPERAKCIÓ félpanzióval
51 840 Ft / 2 fő / 2 éj
Kőszeg | Senior ajánlat az Alpok alján félpanzióval
62 100 Ft / 2 fő / 3 éj
Nagyhuta | Tavaszi hétköznapok a nyugalom völgyében félpanzióval
73 770 Ft / 2 fő / 2 éj
Nyíradony | Exkluzív pihentető élmények teljes ellátással
97 420 Ft / 2 fő / 2 éj
Hódmezővásárhely - Vízparti akció modern apartmanban - 4 fős család
28 800 Ft / 2 éj / család
Gyula | Gyulai csobbanás reggelivel
45 790 Ft / 2 fő / 2 éj
Eger - Romantika Eger felett félpanzióval
68 990 Ft / 2 fő / 2 éj
Veszprém | Historia Romantika
15 951 Ft / fő / éj
Szeged - Pihenés Szegeden
58 290 Ft / 2 fő / 2 éj
Hódmezővásárhely - Wellness napok Hagymatikum fürdőbelépővel
42 000 Ft / 2 fő / 2 éj
Kecskemét | 100% RELAX fürdőbelépővel és félpanzióval
83 510 Ft / 2 fő / 2 éj
Debrecen | NYÁRI napok Debrecenben félpanzióval
117 832 Ft / 2 fő / 2 éj
Pécs | Családi kikapcsolódás
16 739 Ft / fő / éj
Pécs | Pihenés reggelivel és wellness használattal
30 600 Ft / 2 fő / 2 éj
Zalakaros | Árzuhanás Zalakaroson félpanzióval
40 500 Ft / 2 fő / 2 éj
Dombóvár - Gunaras | Relax KORLÁTLAN fürdőbelépővel
107 990 Ft / 2 fő / 3 éj
Cserkeszőlő | Csobbanás Cserkeszőlőn fürdőbelépővel
42 840 Ft / 2 fő / 2 éj
Hajdúszoboszló | Pihenés Hajdúszoboszlón félpanzióval
39 510 Ft / 2 fő / 2 éj
Mezőkövesd | Tavaszi élmények félpanzióval
57 600 Ft / 2 fő / 2 éj
Harkány - Szállás apartmanban ÖNELLÁTÁSSAL
75 600 Ft / 2 fő / 2 éj
Hajdúszoboszló - Wellness & Félpanzió
65 000 Ft / 2 fő / 2 éj-től
Szentgotthárd | Kedvezményes ár félpanzióval KORLÁTLAN fürdőbelépővel
79 000 Ft / 2 fő / 2 éj
Zalakaros | Luxus wellness félpanzióval KORLÁTLAN fürdőbelépővel
105 300 Ft / 2 fő / 2 éj
Nyíregyháza | Pihenés a Pagonyban
18 094 Ft / fő / éj
Tata - Kristály wellness pihenés félpanzióval
65 120 Ft / 2 fő / 2 éj-től
Hajdúszoboszló | Hajdúszoboszlói pihenés félpanzióval
54 000 Ft / 2 fő / 2 éj
Szarvas | Wellness napok félpanzióval a Körös partján
58 970 Ft / 2 fő / 2 éj
Hajdúnánás | Tavaszi Wellness félpanzióval
59 400 Ft / 2 fő / 2 éj
Harkány | Pihenő napok Harkányban félpanzióval
86 040 Ft / 2 fő / 2 éj
Wellness szuper áron a Bükkben félpanzióval
34 200 Ft / 2 fő / 2 éj
Zalacsány | Pihenés és wellness Zalacsányban félpanzióval
62 910 Ft / 2 fő / 2 éj
Bükfürdő | Mesés wellness félpanzióval Bükkfürdőn
64 910 Ft / 2 fő / 2 éj
Zsámbék | Pihenés Zsámbékon félpanzióval
58 410 Ft / 2 fő / 2 éj
Zalakaros | Csobbanás Zalakaroson félpanzióval
113 725 Ft / 2 fő / 3 éj
Keszthely | NYÁRI kavalkád
111 420 Ft / 2 fő / 3 éj
Balatonfüred - Téli Balaton félpanzióval
92 560 Ft / 2 fő / 2 éj
Siófok | Napfényes Balatoni pihenés ellátás nélkül
58 410 Ft / 2 fő / 2 éj
Siófok | Wellness Siófokon teljes ellátással
62 910 Ft / 2 fő / 2 éj
Csopak | Szállás félpanzióval és STRANDBELÉPŐVEL
41 310 Ft / 2 fő / 2 éj -től
Tihany | Wellness pihenés Tihanyban félpanzióval
37 710 Ft / 2 fő / 2 éj
Balatongyörök | Pihenés a Balaton partján félpanzióval
35 640 Ft / 2 fő / 2 éj
Vonyarcvashegy | Varázslatos Zenit kényeztetés félpanzióval
67 885 Ft / 2 fő / 2 éj
Siófok | WELLNESS Siófokon félpanzióval
83 710 Ft / 2 fő / 2 éj
Hernádvécse | HELLÓ NYÁR félpanzióval
142 290 Ft / 2 fő / 3 éj
Misefa | Wellness a misefai Fabianics Kastélyban félpanzióval
28 800 Ft / 2 fő / 2 éj
Szilvásvárad | Főúri kényelem Szilvásváradon félpanzióval
81 515 Ft / 2 fő / 2 éj
Hajdúszoboszló | Testi-lelki feltöltődés félpanzióval
68 040 Ft / 2 fő / 2 éj
Gyula | Csobbanás félpanzióval és fürdőbelépővel
66 700Ft / 2 fő / 2 éj