x

Falusiturizmus

 • Programok

 • Gyüttment Fesztivál

  Gyüttment Fesztivál

  A vidéken újrakezdő, a környezettudatos vidéki, értékrendet választó, tájba illeszkedő emberek, közösségek, és a hozzájuk kapcsolódó városi gondolkodók éves nagy találkozója a Gyüttment Fesztivál, amelyet 2018-ban a Kapcsolódások jegyében rendezünk meg a zebegényi Gründli réten.
  Zebegény, 2018. augusztus 23 - 27.

 • Kalocsai Paprikafesztivál és Paprikás Ételek Főzőversenye

  Kalocsai Paprikafesztivál és Paprikás Ételek Főzőversenye

  Kalocsa egyedüliként az országban, abban a különleges helyzetben van, hogy két Hungarikummal is büszkélkedhet: a kalocsai fűszerpaprikával és a népművészettel.
  Kalocsa, 2018. szeptember 14 - 15.

 • Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál

  Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál

  Az immár hagyományosnak mondható Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál 2018-ben 20. alkalommal kerül megrendezésre Bólyban. A környéken élők bizonyára ismerik a híresen jó szüreti csirkepaprikást, melyet a bólyiak hosszú lével és ún. `kanalas galuskával` készítenek. Igazi szüret nincs is e nélkül a paprikás nélkül.
  Bóly, 2018. szeptember 1 - 2.

 • Szentesi Lecsófesztivál

  Szentesi Lecsófesztivál

  Idén augusztus végén ismét megrendezik Szentesen a mára már hagyományossá vált Lecsófesztivált. Az ezúttal 17. alkalommal megrendezett gasztroünnepen a tradicionális lecsó számtalan típusa mellett kulturális és zenei programok is várják az érdeklődőket.
  Szentes, 2018. augusztus 31 - szeptember 1.

 • Nagymarosi Csípős Fesztivál

  Nagymarosi Csípős Fesztivál

  Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Nagymarosi Csípős Fesztivál, azaz a gasztromazochisták, csípőskedvelők, chilitermesztők országos és nemzetközi ünnepe!
  Nagymaros, 2018. augusztus 25.

 • Betyáros hétvége - augusztus 20.

  Betyáros hétvége - augusztus 20.

  Betyárvilág ez, és jól tudták ezt az igazi betyárok, akik a hosszú hétvégén benépesítik a Skanzent. Három napig a múzeumban settenkednek, és ha nem figyelünk, még a Skanzen Vonat is veszélybe kerülhet! Lehet nyomozni, betyárruhát ölteni, és persze ügyességben és furfangban is kipróbálhatjuk magunkat.
  Szentendre, 2018. augusztus 18 - 20.

 • Esztári Lecsófesztivál

  Esztári Lecsófesztivál

  Ha Esztár, akkor Lecsófesztivál! Bulizz velünk a nyár utolsó nagy buliján, idén már három napon keresztül! Gigalecsó, közel 100 főzőcsapat, 3 színpad, 30 előadó, 10 helyszín és rengeteg látnivaló! Idén is vár az igazi lecsóélmény! Hetedik alkalommal rendezzük meg Esztáron ezt a különleges és családias hangulatú, nagyon kulturált gasztronómiai élmény-eseményt 2018. augusztus 23-25-én.
  Esztár, 2018. augusztus 23 - 25.

 • Hétrétország – a szerek és porták fesztiválja

  Hétrétország – a szerek és porták fesztiválja

  A Hétrétország a nyitottság, a vendégszeretet fesztiválja az Őrségben, ahol tíz napon át várják az érdeklődőket augusztus 11 és 20 között. Idén Lajkó Félix és Balázs János, a Bohemian Betyars, a Simorág TánCirkusz, Lukács Miklós - Cimbiózis 5tet, Dresch Mihály, Esszencia, Kollár-Klemencz László is fellép és természetesen most is lesznek Nyitott Porták, színház, gyermekprogramok és mozi is.
  Őriszentpéter, 2018. augusztus 11 - 20.

 • Kistarcsai Kakasfőző Fesztivál

  Kistarcsai Kakasfőző Fesztivál

  Immár 7. alkalommal próbálhatják ki magukat a jelentkező csapatok, ki milyen kakasból készült étket tud a zsűri színe elé varázsolni. Amíg a bográcsokban készülnek a finomságok, addig a jó munkához a zenét és a műsort a szervezők biztosítják.
  Kistarcsa, 2018. augusztus 20.

 • Ládaderbi Börzsöny

  Ládaderbi Börzsöny

  Mindenkit szeretettel várunk rendezvényünkre 2018 szeptember 15-én Diósjenőn a Börzsönyben! Extrém hegyi pálya ügyességi feladatokkal megspékelve!
  Diósjenő, 2018. szeptember 15.

 • Nemzetközi Szilvalekvárfőző Verseny

  Nemzetközi Szilvalekvárfőző Verseny

  Mindenkit szeretettel hívunk és várunk a XX. Jubileumi Nemzetközi Szilvalekvárfőző Versenyre, 2018. augusztus 17-18.-án!
  Szatmárcseke, 2018. augusztus 17 - 18.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu