x

szállás, Veszprém, , Villa Medici Étterem

Villa Medici Étterem

Veszprém - I. Étterem

Nagyításhoz kattintson a képre!

Villa Medici Étterem

A Villa Medici Étterem az első veszprémi étterem, amely kivívta magának a jogot, hogy ott legyen Európa legjobbjai között, hiszen éttermük 2010-ben tagja lett a patinás gasztronómiai szervezetnek, a Chaine des Rotisseurs-nek. Séfük, Amrein Csaba egyike a legtehetségesebb ifjú, magyar gasztronómiai szakembereknek. Ars poetica-ja: a magyar konyhaművészet tradícióinak tovább vitele és ötvözése a meghatározó nemzetközi gasztronómiai trendekkel.

A Villa Medici Étterem az első veszprémi étterem, amely kivívta magának a jogot, hogy ott legyen Európa legjobbjai között, hiszen éttermünk 2010-ben tagja lett a patinás gasztronómiai szervezetnek, a Chaine des Rotisseurs-nek. Séfünk, Amrein Csaba egyike a legtehetségesebb ifjú, magyar gasztronómiai szakembereknek. Ars poetica-ja: a magyar konyhaművészet tradícióinak tovább vitele és ötvözése a meghatározó nemzetközi gasztronómiai trendekkel.

A Villa Medici Étterem gourmet menü választékával minden igényt kielégít, legyen szó üzleti ebédről, ínyenc asztaltársaságok összejöveteléről, vagy akár a mindig újra, különlegesre vágyó vendégeink elvárásairól. A folyamatosan meg-megújuló étlapunkról egy étel soha sem hiányozhat; a híres vargányakrémleves, amely az ország távoli városaiból is idevonzza a gasztronómia iránt rajongó vendégek sokaságát. Éttermünket az elmúlt évek során ötször választották Magyarország legjobb tíz étterme közé, egyike a „Magyar Vendéglátás Csillagai”-nak (2004, 2005, 2006), Dining Guide (2007) és Corporate Club (2005) díjas, maximum pontot ért el a Népszabadság TOP 100-as listáján (2006, 2007) és előkelő helyezést ért el a Népszabadság TOP 50 legjobb magyar étterem című kiadványában (2010).

Az étterem közvetlen szomszédságában működik a Nosztalgia Kisvendéglő, ahol hagyományos magyar ízekkel és vendégszeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Kérjük vendégeinket, hogy az étterem színvonalának megfelelő öltözékben szíveskedjenek megjelenni.
helyszín
  • Természeti környezetben
konyha jellege
  • Magyar, Nemzetközi
szolgáltatások az étteremben
  • Egyéb szolgáltatás:
    Légkondicionálás, Rendezvénykapacitás, Gyermekszék
étterem info
Kapcsolódó Tartalom