x

szállás, Balatonakarattya, , Spoon il Mercato Restaurant

Spoon il Mercato Restaurant

Balatonakarattya -

Nagyításhoz kattintson a képre!

Spoon il Mercato Restaurant

Úgy gondoltuk, az olasz gasztronómiának a magyar tenger partján is helye van... …ezért Budapesttől száz kilométerre, Balatonakarattyán alakítottuk ki új éttermünket a Spoon il Mercato-t.

Az ízek világában és a hely szellemiségében egyaránt azt a bizonyos hamisíthatatlan olasz életérzést szeretnénk biztosítani, ebben pedig ízig-vérig olasz kollégák is a segítségünkre vannak. A kiváló olasz ízek mellett a vérpezsdítő zene sem maradhat el: vagy élőben szól a klasszikus olasz gitárdal vagy DJ biztosítja a modernebb hangzásvilágot. A kicsiknek focipályával, játszótérrel és egy történelmi kisautóval kedveskedünk, hiszen fontos, hogy ők is jól érezzék magukat nálunk!

Az egész 2014-ben kezdődött egy álommal...

ITÁLIA UTCÁIN sétálva szembesül az ember az olasz zsibongással, a piac visszaadhatatlan hangulatával. Az il Mercato kerthelyisége a Balaton partra varázsolja vendégeinek ezt a napsütötte, élettel teli, nyüzsgő világot! Vasárnaponként pedig, hogy ne csak illúzió legyen, a Spoon il Mercato kicsit olasz piaccá változik.

A JÓ ÉTELEK ZAMATA a minőségi alapanyagokban rejlik. Ezt persze az olaszok pontosan tudják, ezért is szerves részre kultúrájuknak a piac. A piac, ami találkozási pont, közösségi színtér és a legjobb alapanyagok beszerzési helye.Mi is az olasz pékáru, a sonkák, a sajtok, borok otthonává válunk, hogy az otthonában Ön is az olasz íz világgal alkothasson.

Céges rendezvények

Olaszföld eleganciája tehet sikeressé egy üzleti vacsorát, céges összejövetelt vagy születésnapot. Kérjen ajánlatot értékesítési csapatunktól!

Olasz lagzi
A Spoon IL MERCATO elsősorban az olasz hagyományok háza, így ezzel a kerettel tud extra pikantériát adni ahhoz, hogy az a bizonyos „legszebb nap” még különlegesebb lehessen. A kellemes légkörön, hangulatos környezeten, a gourmet fogásokon és az apró részleteken túl pedig még egy meglepetéssel is kedveskedünk az ifjú párnak…

Ajándékutalvány
Ajándékozza meg üzleti partnerét, barátját, családtagját ajándékutalvánnyal!
Legyen szó születésnapról, nászajándékról, házassági évfordulóról... vagy csak úgy.
Az utalvány összege minden esetben az ajándékozásra szánt összegre van kiállítva.
étterem info
  • ÉTTEREM TÍPUSA:
  • TELEPÜLÉS
    Balatonakarattya
  • CÍM
    Rákóczi út 44.
  • TELEFON
    30 646-384, 88 656-470
  • E-MAIL
    manager@ilmercato.hu
  • HOMEPAGE
    www.ilmercato.hu
  • NYITVA TARTÁS
    04.01-09.15  H-V: 11:00-00:00