x

szállás, Villány, , Mandula étterem és bor bár

Mandula étterem és bor bár

Villány - I. Étterem

Nagyításhoz kattintson a képre!

Mandula étterem és bor bár

A Gere család négycsillagos szállodájában, a CROCUS Gere Bor Hotelben található, a'la carte étteremben a borvidékre jellemző, kiváló magyar alapanyagokból készült ételekkel várják a bor és a gasztronómia rajongóit.

Szeretnék a villányi borvidékre jellemző autentikus sváb-, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a mai modern konyhai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi gasztronómiát nyújtani vendégeiknek. A Gere borok által inspirált házias ízek, újszerű megfogalmazásban.

Villány központjában, a Diófás téren található étterem berendezése a békeidők polgári hangulatát ötvözi a vidéki építészet rusztikus jegyeivel. A sok fa, bontott tégla, bőr és a meleg színek használatával egy polgári ház nappalijának hangulatát idézi meg. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét.

Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várják a vendégeket.

Délben szűkített bisztro ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a'la carte étlappal várjuk vendégeinket.

A délutáni órákban (15 órától 17 óráig) egy régi sváb hagyományt a Kaffee und Kuchen Zeit, azaz a kávé és sütemény idejét elevenítik fel. A kávékülönlegességek mellé házi készítésű sütemények, fagylaltok és sorbet-k adják a kíséretet.

étterem info
 • ÉTTEREM TÍPUSA:
  I. Étterem
 • TELEPÜLÉS
  Villány
 • CÍM
  Diófás tér 4 - 12.
 • TELEFON
  72 492-952,
 • FAX
  72 492-952
 • E-MAIL
  mandula@gere.hu
 • NYITVA TARTÁS
Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu