x

szállás, Köveskál, , Káli Kövek Borház

Káli Kövek Borház

Köveskál -

Nagyításhoz kattintson a képre!

Káli Kövek Borház

Borászatunk hangulatos kerthelyiséggel és megújult kóstolóteremmel várja a borkedvelő vendégeket. Boraink teljes választéka mellett helyi termelők gasztronómiai különlegességeit is kínáljuk. Borkóstolóra és borvacsorára kérjük, jelentkezzen be előre.

Olyan borokat készítünk, melyek a szőlőfajta jellegzetességei mellett, hitelesen mutatják be a Káli-vidék sajátos, minerális ízvilágát.

Kezdetben nem volt sok mindenünk, de volt egy ötletünk. Egy olyan borászatot szerettünk volna kialakítani, amely megidézi a hely szellemét és jól felismerhetően tükrözi a termőhelyek egyedi karakterét. Az ötlet 2009-ben kezdett el konkrét formát ölteni. Első évjáratunk rögtön nagyon jól sikerült, ami megerősített és következetes folytatásra ösztönzött.

Tevékenységünk alapja az alázat és a rengeteg kézzel végzett munka. Természetes egyszerűségre, eredetiségre és minőségre törekszünk. Elhivatottságunk és jobbító szándékunk töretlen. Mindennapjainkat a tanulás öröme és a kihívás izgalma határozza meg.

“Tökéletes élmény eggyé válni azzal, amit csinálunk.”
SZABÓ GYULA, BORÁSZ

NYITVA TARTÁS
Mindennap 10-től este 21 óráig.
Borkóstolóra és borvacsorára az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet.

TELEFON +36 30 217 2019; +36 30 842 6995

CÍMÜNK 8274 Köveskál, Fő utca 11.

E-MAIL kalikovek@gmail.com

KÁLI-VIDÉK
A nyolc mesebeli településből álló régió festői szépségű természetével, műemlékeivel és mediterrán hangulatával varázsolja el az idelátogatókat

GASZTROFALU, KÖVESKÁL
Köveskál a Balaton partjától néhány kilométerre, északra fekszik. A falu főutcáján haladva egymást érik az elsőosztályú borok és a finom fogások. A köveskáli vendéglátóhelyekben közös, – bárhová is térünk be – hogy otthonos fogadtatásra és helyi alapanyagokból készült, minőségi termékekre számíthatunk.

A Káli Kövek borok országszerte megvásárolhatók a Bortársaság boltjaiban, és számos vendéglátóhelyen, étteremben is elérhetők.
helyszín
  • Balaton, Borvidéken
étterem info
  • ÉTTEREM TÍPUSA:
  • TELEPÜLÉS
    Köveskál
  • CÍM
    Fő utca 11.
  • TELEFON
    30 217-2019, 30 842-6995
  • E-MAIL
    kalikovek@gmail.com
  • HOMEPAGE
    kalikovek.hu
  • NYITVA TARTÁS
    01.01-12.31  H-V: 10:00-21:00