Az új generáció sem fordult el ettől a hagyománytól, a két legifjabb fiú is borászatot tanult. A szülőktől örökölt családi birtok bővítésével jelentős pincészetté nőtte ki magát. 1987-től új alapokon működött a szőlészeti-borászati vállalkozás, melyet 1998 óta Kft. formában tovább fejlesztettünk. Ez idáig már 45 hektár saját telepítésű hagyományos, karós és kordon művelésű szőlőültetvény van a család birtokában, továbbá egyes fajtáikhoz a környező gazdáktól integrálnak válogatottan jó minőségű szőlőt.
2007-ben elkészült új borházuk, melyben egy borkóstolóterem, barrique-, és ászok pincerész illetve szobák kaptak helyet. Szívesen fogadják előzetes bejelentkezés alapján az ide látogatókat és a helyben vásárlókat.
2007-ben Frittmann János megkapta az „Év Borásza” megtisztelő címet, amely áttörést jelentett a Kunsági borvidék életében. Ez az elismerés újabb lendületet adott a családnak, hogy továbbra is e filozófia mentén készítsék boraikat. Az elmúlt években újabb termékekkel bővült szortimentjük. Elkészült kétféle gyöngyöző boruk, FriSecco néven illetve szőlő- és törkölypálinkájuk. A következő években folyamatos telepítésekkel szeretnék növelni szőlőterületeiket, reményeik szerint ültetvényeik nagysága el fogja érni 60-65 hektárt.
Mindig is elsődleges céljuk volt, hogy a térség kiemelt minőségű, legjobb szőlőfajtáiból állítsák elő boraikat. A fehér és rosé borok nagy része reduktív technológiával készül, aminek következtében gyümölcsösek és üdék. Az ezerjónk készül fahordós változatban is, ami száraz, de van késői szüretelésű természetes édes is. Ez a régi magyar szőlőfajta városuk fő fajtája, zászlós bora. A Cserszegi Fűszeres és Irsai Olivér egyre népszerűbb hungarikum fajták, mindkettőnek finom muskotályos illata és íze van.
Választékukban megtalálhatók a világfajták is, mint például a Sauvignon Blanc, Rajna Rizling, Cabernet Sauvignon-Franc, Merlot. Kékfrankos Rosénkra jellemző a fehér borok üdesége és a vörösborok fűszerezettsége, amihez enyhe szénsavasság párosul. A vörösborok hagyományos és a korszerű technológia ötvözésével, fa és barrique érleléssel készülnek. Magas humusztartalmú termőterületekről szüreteljük a Kékfrankost, Merlot, Cabernet Sauvignont. Boraink kiemelkedő eredményeket érnek el a hazai és külföldi borversenyeken egyaránt.
A pincészethez egy 52 fő befogadására alkalmas borkóstolóterem tartozik. Ahol szívesen látják vendégeiket borkóstolóra, előzetes bejelentkezés alapján. A borkóstoló alkalmával vendégeik megtekinthetik a pincészetet, megismerhetik borkészítési technológiájukat, majd megkóstolhatják boraikat. Igény esetén borkorcsolyát, étkezést tudnak biztosítani.