x

szállás, Budapest V. kerület, , Baraka Restaurant & Lounge

Baraka Restaurant & Lounge

Budapest V. kerület - I. Étterem

Nagyításhoz kattintson a képre!

Baraka Restaurant & Lounge

Ízvilágában a Kelet és a Nyugat keveredik. A legfrissebb alapanyagokból készült és gazdag ízvilágú ételválaszték halakból és a tenger gyümölcseiből készített ínyencségeket, marha- és bárányhúsból készült specialitásokat, vegetáriánus tálakat és különleges desszerteket tartalmaz.

A Baraka éttermet a tehetséges konyhafőnök, Bíró Norbert vezeti, aki minden gasztronómiai alkotásához valami egészen különleges részletet ad hozzá, biztosítva ezzel, hogy az étel a csodálatos étteremmel egységet formáljon.

Ízvilágában a Kelet és a Nyugat keveredik. A legfrissebb alapanyagokból készült és gazdag ízvilágú ételválaszték halakból és a tenger gyümölcseiből készített ínyencségeket, marha- és bárányhúsból készült specialitásokat, vegetáriánus tálakat és különleges desszerteket tartalmaz. Menü

A Baraka étterem ízletes ételei az évszaktól függően változnak. Meleg és hideg előételekkel, levesekkel, a tenger gyümölcseiből készített ételekkel, halakkal, különféle húsból, illetve szárnyasból készült ételekkel, valamint csábító desszertek széles választékával várjuk vendégeinket. A étlap kínálatát rendszeresen cseréljük, jóllehet Bíró Norbert sikert kivívó, újra és újra áhított alkotásai soha nem maradnak el az étlapról. Ezek például a sáfrányos halleves grillezett tenger gyümölcseivel és sült-fűszeres mandulával, tatárbifsztek tigrisrákkal rizstekercsbe csomagolva, mangó- és papájasalátával, valamint guacamole mártással kísérve, vagy a tintahalas rizottó grillezett kagylóval és bébizöldségekkel, illetve a különleges desszertek és a házi kenyér.
helyszín
  • Centrumban
konyha jellege
  • Nemzetközi
szolgáltatások az étteremben
  • Egyéb szolgáltatás:
    Kert/terasz, Rendezvénykapacitás(70), Gyermekszék
fizetési lehetőségek
  • Visa
  • Cirrus Maestro
  • Visa Electron
  • Maestro
étterem info
Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu