Szállás árak Duna Apartman Kalocsa

Duna Apartman Kalocsa

Címlap » Kalocsa » Kalocsai szállások » Duna Apartman Kalocsa » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
szolgáltatások
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Internet csatlakozás

Duna Apartman

Mottónk mindössze két szóban megfogalmazható: Otthonosság rövidtávon (is)! Apartmanunkat azok számára ajánljuk, akik többre vágynak egy apró, személytelen szállodai szobánál, aki szívesen kávézna, reggelizne a saját konyhájában reggel...

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2014. november 1-től 2015. március 31-ig nem áll módunkban szálláshelyet biztosítani.

A Duna Apartman Kalocsa egy igényesen kialakított, teljesen felszerelt, klimatizált lakás, ahol valóban úgy érezhetjük magunkat, mintha csak otthon lennénk! Korlátlan kávé és teafogyasztás, ingyenes WIFI, ajándék csokoládé várja vendégeinket. Rövidtávra remek megoldás, akár idelátogató rokonainkat, barátainkat szállásolnánk el egy jól felszerelt apartmanban, több kényelemmel és alacsonyabb áron, mint egy szállodában, akár saját magunk vonulnánk el a világ elől néhány órára...a lehetőség adott.

Mindenkit várunk, aki:

- Egy szállodai szobáénál kedvezőbb áron bérelne egy jóval tágasabb, kényelmes és felszerelt lakást.

- Néhány napra érkező vendégeknek, akiknek fontos az otthonos környezet.

- Átutazóknak, akik igényes szállást keresnek Kalocsán.

- Pároknak, akik kulturált, tiszta környezetben szeretnének néhány órát együtt tölteni kedvesükkel.

- Házasoknak, mert a gyerekek otthon mindenütt ott vannak... ...és még sorolhatnám!

Mindenki magára fog ismerni, akinek kell egy lakás:-)

Az apartmanról

A Duna Apartman Kalocsa egy jól megközelíthető társasház harmadik emeletén található, alapterülete 40 nm, mely 4 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Felújított, parkra néző, szép lakás, hőszigetelt nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval. Egy nagy szoba, konyha, előszoba, valamint fürdő és WC (külön helyiségben) található a lakásban. A szobában 2 egyszemélyes ágy (alaphelyzetben összetolva, king size méretű, kérésre széthúzható), friss ágyneművel, 1 franciaággyá alakítható kanapé, ingyenes WIFI, kábel TV, CD lejátszó, klímaberendezés biztosítják az otthonos kényelmet és kikapcsolódást. A fürdőszoba igényes kialakítással, zuhanykabinnal, mosdóval, tusfürdőkkel és frissen mosott, illatos törölközőkkel bekészítve várja vendégeinket. Az étkezőkonyha felszerelése: hűtőgép, mikrosütő, gáztűzhely, vízforraló, edények, poharak, evőeszközök. Huzamosabb ideig tartózkodó vendégeink kényelmét mosógép is szolgálja. A Duna Apartman Kalocsában korlátlan kávé és teafogyasztással, ingyenes prospektusokkal, ajándék képeslappal kedveskedünk Önnek!

Autóval érkezők a ház körüli nyilvános parkolókban a hét bármely napján ingyenesen tudnak parkolni. Pár perces sétával bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő található a közelben. Kissé távolabb (15 perc) a belváros, buszpályaudvar, étterem, gyógyfürdő és uszoda, valamint sportolási lehetőség is elérhető.

Városunk gazdag kulturális ajánlatokkal várja az idelátogatókat. A teljesség igénye nélkül néhány ezekből: Kalocsai Érseki Kincstár, Főszékesegyházi Könyvtár, Népművészeti Tájház, Kalocsai Porcelán Manufaktúra, Paprika Múzeum, Nicolas Schöffer Gyűjtemény, Viski Károly Múzeum. 2014 júniusában a Kék Madár Fesztivál jótékonysági és kulturális forgatag fellépője lesz Péterfy Bori és a Love Band, szeptember 19-21.-ig pedig a Kalocsai Paprikafesztivál szórakoztatja városunkba látogató vendégeinket. Kalocsától nagyjából 10 km. távolságra található Bakodpuszta, Dél-Magyarország egyik legszebb turista és lovascentruma. Programlehetőségek Bakodon: lovasbemutató, pusztaprogram, lovaglás, állatsimogató, pusztai kocsikázás, fogathajtás.

Kellemes időtöltést kívánunk az érseki városban, reméljük hamarosan lesz alkalmunk Önt személyesen is üdvözölni a Duna Apartman Kalocsában!

fizetési lehetőségek
kedvezmények
3 éves korig ingyenes   
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Városlátogatás
  • TELEPÜLÉS
    Kalocsa
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Apartman
  • CÍM
    6300 Kalocsa, Tímár Kálmán utca 1. III/10.
  • NYITVATARTÁS
    04.01-11.01
További találatok: | | | | |
További találatok: |
Település ismertető
  • Kalocsa

    Kalocsa Budapesttől délre, 110 km-re található, a Kalocsai Sárközben, az Alföldön. Bács-Kiskun megye nyugati te...