x

Biztosítás Partnerünk a Biztositas.hu

Az ÚtiSúgó.hu Biztosítás oldalán külföldi és belföldi utazásra egyaránt on-line köthet utasbiztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást illetve útlemondási biztosítást.
A BIZTOSITAS.HU jelenleg az egyik LEGNAGYOBB INTERNETES FÜGGETLEN BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTŐ (alkusz). Az alkuszi tevékenység lényege, hogy az alkusz az ügyfél nevében eljár a biztosítóknál kiválasztott biztosítás megkötése érdekében. Az interneten történő biztosításkötés és alkuszi tevékenység alig néhány éve alakult ki Magyarországon. A Biztositas.hu-nak eddig is döntő szerepe volt az internetes biztosításkötés egyre nagyobb ütemű fejlődésében. A fejlődésre jellemző, hogy mára a regisztrált felhasználóink száma meghaladta a 400.000-et. A nagy számú felhasználónk is mutatja, nálunk az ügymenet rutinosan és gördülékenyen megy a biztosítások terén jártas munkatársaink segítségével.
INGYENES
A Biztositas.hu online biztosításközvetítői szolgáltatásai Önt a biztosítási díjakon felüli külön díj megfizetése nélkül megilletik. Erről a Biztosítási törvény (BIT) is egyértelműen rendelkezik. (A BIT értelmében a független biztosításközvetítő (alkusz) a közvetített biztosításokért nem az ügyféltől, hanem attól a biztosítótársaságtól jogosult költségtérítésre, ahová az ügyfél megbízásából a biztosítási szerződést köti.)
GYORS
A Biztositas.hu-n alig 2 PERC ALATT juthat el a díj és szolgáltatás összehasonlító oldalig és áttekintheti a vezető biztosítók ajánlatait.
EGYSZERŰ
Az adatok bevitele során a 3 SZINTŰ SEGÍTSÉGNYÚJTÓ RENDSZERÜNKKEL a biztosítások terén kevésbé jártas felhasználók számára is egyszerűvé tesszük a biztosításkötést.
MEGBÍZHATÓ
A folyamat során a már megadott adatok figyelembevételével a rendszer kiszűri a lehetséges és általában előforduló szakmai és adminisztrációs hibák jó részét. Mint FÜGGETLEN ONLINE BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTŐ nyújtunk szakmai segítséget ügyfeleinknek, ez azt jelenti, hogy az oldalunkon a magyarországi biztosítóintézetek által kínált termékek egyszerű, mégis korrekt összehasonlítását tesszük közzé.
AZ ÖN ÉRDEKÉBEN
Az ügyfeleink szempontjából különösen előnyös, hogy az ügymenet során az ügyfél érdekét gyakorlott és a biztosítások terén jártas szakembereink képviselik, az ügyfelek helyett. Így Önnek nem kell a biztosítótársaságok jól képzett szakembereivel vitás kérdésekben érvelni, mi szakszerűen eljárunk Ön helyett.
TELEFONOS SEGÍTSÉG
A gördülékeny működést segíti elő a CALL CENTERÜNK, melynek segítségével bármilyen fontos kérdésben az Ön rendelkezésére állunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdése van, hívjon minket!