x

Gondtalan nyár

Nyári vakáció ajánlatok 2018. - Pontkedvezménnyel!

Lajvér Piknik

A borterasz különleges borkóstoló élménnyel és színvonalas programmal vár 2018. június 2-án, Szálkán, a Lajvér Borbirtokon, a Szekszárdi borvidék szívében.
1 2 3 4
 • Programok

 • május 26 - 27.  

  Városligeti gyereknap - az ország gyereknapja

  Szórakoztató, színvonalas és kulturált programokon vehetnek részt ebben az évben is, akik ellátogatnak a városligeti gyermeknapra! Hogy minél több gyeremek arcára csaljanak mosolyt, az esemény idén is ingyenes lesz! A nemzetek utcájában gasztronómiai különlegességekkel, a színpadokon számtalan fellépővel és sok sok játékkal találkozhatunk!  tovább 

 • június 10 - 11.  

  Vál-völgyi Zsúr

  Újra megrendezésre kerül a térség egyik kedvenc GASZTROFESZTIVÁLJA, ami a tavalyihoz hasonlóan kétnapos, ám élménytelibb lesz - ezt garantáljuk!  tovább 

 • Külföldi ajánlatunk a hétre:

 • Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo*****

  Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo*****

  Az 5 csillagos színvonalúra tervezett Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo tisztelgés az olasz fürdőhely jelentős múltja előtt, Miami csillogását és eleganciáját hozza el az Adriára.

 • Capo Boi Resort*****

  Capo Boi Resort*****

  Maga a paradicsom Szardínia déli partján. Lélegzetelállító fekvés egy szirtek által övezett, finom homokos öbölben. Színes víz alatti világ egy természetvédelmi terület közepén, szinte a szobaajtó előtt.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu