x
 • Programok

 • Szárszói Lecsófesztivál

  Szárszói Lecsófesztivál

  Csapatok főzőversenye, családi és gyerek programok várják a látogatókat idén augusztusban is a X. Szárszói Nemzetközi Lecsófesztiválon.
  Balatonszárszó, 2018. augusztus 25.

 • Birka- és Slambucfőző Örömnap

  Birka- és Slambucfőző Örömnap

  A Birka- és Slambucfőző Örömnap a régió egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvénye minden év szeptemberében várja az érdeklődőket. Az örömnapot elsősorban azzal a céllal szervezzük, hogy a magyar gasztronómia – ezen belül is Hajdúszoboszló és térségének – sajátos ételreceptjeit és a szabadtéri főzés kultúráját megismertessék a látogatókkal.
  Hajdúszoboszló, 2018. szeptember 8.

 • Aszúünnep

  Aszúünnep

  A tokaji aszú vagy röviden aszú a Tokaj-hegyaljai borvidéken előállított borkülönlegesség. Erdőbénye település az ASZÚ ÜNNEP gasztro-kulturális rendezvénnyel ennek a hagyománynak állít emléket.
  Erdőbénye, 2018. augusztus 17 - 19.

 • Zorall Sörolimpia

  Zorall Sörolimpia

  A két színpadon olyan nagyágyúk lépnek fel, mint a Tankcsapda, az Edda, az Ossian, a Kárpátia, a Republic, a Road, a Leander Kills, az AWS, a Zorall, a Fish!, a Kalapács, a Dorothy, a Junkies, az Omen, a P.Box, az Alvin és a Mókusok és még rengetegen!
  Alsóörs, 2018. augusztus 22 - 25.

 • Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál

  Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál

  A kétnapos rendezvény ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel, és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat.
  Nagykanizsa, 2018. szeptember 7 - 8.

 • Székesfehérvári Királyi Napok

  Székesfehérvári Királyi Napok

  A Szent István ünnepe köré szervezett tíznapos, augusztusi rendezvénysorozat a történelmi főváros legfontosabb eseménye. Olyan kulturális csemegékkel várja vendégeit, melyek valóban csak az egykori koronázóvároshoz köthetők.
  Székesfehérvár, 2018. augusztus 10 - 20.

 • Zempléni Fesztivál

  Zempléni Fesztivál

  Nyár, kastély, templom, vár, színház, pince, kávéház – mindezt csordultig tölti az igényes zene. Augusztus közepén kiváló hazai és külföldi szólisták, együttesek közreműködésével válogatott művészeti svédasztalt kínálunk.
  Sárospatak, 2018. augusztus 10 - 19.

 • Nyárbúcsúztató, szüretindító Szalóki Ágival és Bolya Mátyással

  Nyárbúcsúztató, szüretindító Szalóki Ágival és Bolya Mátyással

  Szalóki Ági, Bolya Mátyás és Szokolay Dongó Balázs világzenei műsorában somogyi és moldvai dallamok szólalnak meg énekhangon, kobzon, citerán, furulyán, dudán és szaxofonon. A közönség XVI-XVII. századi Tinódi és Balassi szerzeményeket is hallhat. A műsor során lehetőség nyílik közös éneklésre is.
  Kisharsány, 2018. augusztus 25.

 • Nagy Lecsó családi nap

  Nagy Lecsó családi nap

  Az idei év augusztus 26-án, Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban tartjuk családi rendezvényünket, a „Nagy Lecsót”, ahol együtt ünnepelhetjük a ‘bio-t’ egy közös főzés keretében.
  Domonyvölgy, 2018. augusztus 26.

 • Kalocsai Paprikafesztivál és Paprikás Ételek Főzőversenye

  Kalocsai Paprikafesztivál és Paprikás Ételek Főzőversenye

  Kalocsa egyedüliként az országban, abban a különleges helyzetben van, hogy két Hungarikummal is büszkélkedhet: a kalocsai fűszerpaprikával és a népművészettel.
  Kalocsa, 2018. szeptember 14 - 15.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu