x

Devecser-Kolontár Sportkarácsony 2010

Devecser-Kolontár Sportkarácsony 2010

Idén december tizenötödikén második alkalommal került megrendezésre a Csabai Edvin és Kozmann György nevével fémjelzett Sportkarácsony nevű rendezvény. A szervezők Ajkán, a Városi Sportcsarnokban az október eleji iszapkatasztrófában érintett családok gyermekeit látták vendégül.

A rendezvényen ismert sportolók is megjelentek, felejthetetlen élményt nyújtva a kisebb-nagyobb gyerekeknek, akiknek tizenegy sportág (cselgáncs, aerobic, pingpong, gumiasztal, evezés, kézi- és kosárlabda, labdarúgás, karate, sportlövészet, vívás) megismerésére és kipróbálására nyílt lehetőségük.
A szőnyegen Hadfi Dániel várta apró kihívóit, Mohamed Aida bemutatta az érdeklődőknek a vívás alapfogásait, a helyi kedvenc Kiss Gergő a ping-pong asztalnál állta a sarat.
A népszerű sportolók kötélhúzó versenyen is részt vettek a gyerekekkel kiegészülve, Wichmann Tamás gitárt ragadva, Ipacs Endrével közösen adta elő a kenus-indulót.
A rendezvényen részt vett még többek között Kiss Tamás (olimpiai bronzérmes kenus), Kiss Gergő (Európa-bajnok úszó), Hadfi Dániel (Európa-bajnok judós), Hanczvikkel Zsanett, Scholtz Andrea és Valovics Nóra ( a Siófoki KC kézilabdázói), Krausz Mihály (húszszoros sárkányhajó világbajnok), Hüttner Csaba (világ- és Európa-bajnok kenus) és Németh Szabolcs (ifi világbajnok kenus).
A résztvevő lelkes ifjú társaság tagjai egy-egy karácsonyi ajándékcsomagot is átvehettek, a rendezvény pedig közös énekléssel zárult.
  • 
  • Malomkert Panzió és Étterem

    Malomkert Panzió és Étterem

    Étterem és hotelegyüttesünk a világ zajától távol, csendes, festői szépségű környezetben fekszik Nagybörzsönyben. Az épület uniós pályázat keretein belül épült a 2010 és 2012. év között. Épületkomplexumunk a falu főterén helyezkedik el, mégis csendes, nyugodt helyen.
    Nagybörzsöny