x

A Mecsextrém park

A Mecsextrém park

Sokan visszasírják azt a boldog időszakot, amikor gyerekként még tele voltak energiával, mindenhová felmásztak, mindent ki akartak próbálni és megállás nélkül valami turpisságon törték a fejüket. Van egy hely, ahol a gyermekkor összes kalandja át- vagy újraélhető, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Tartsanak velünk a Mecsextrém parkba!

Minden korosztálynak!

A Pécs közelében található park egy egész család igényeit képes egy időben kielégíteni, így az óvodás korú lurkók, a nagyobbacskák, a kamaszok, és a szülők mind találnak maguknak megfelelő játékot, szolgáltatást.
Egy kis ízelítő: van itt erdei bob, ami közel egy kilométer hosszan kanyarog a fák sűrűjében, kipróbálhatnak egy alpesi kötélparkot, csúszhatnak az óriási csúszópályán, vagy éppen gokartozhatnak a speciális, lábbal hajtható gokartokkal.
A lovaglás szerelmesei elérhető áron vehetnek részt lovas oktatáson. A régi korok harcászata iránt érdeklődök is találnak itt maguknak csemegét, ugyanis íjászatra is nyílik lehetőség a park területén.

Mászófal és játszóház

A programokat továbbá 8 méter magas mászófal, a lurkók számára készített játszóház, és a minden korosztály fogadására alkalmas ugróasztalok színesítik, de felkeresésre ajánljuk a kalandvárat és a légpuskás lövész pályát, ahol egy igazi vadász bőrébe bújhatunk! A Mecsextrém parkba ellátogatók betérhetnek a Budapestről már jól ismert Láthatatlan kiállításra, amely vak kísérők segítségével, teljes sötétségben mutatja be, milyen a világ egy nem látó ember számára.

Mozgássérültekre is gondoltak

A vezetőség gondolt a mozgássérültekre is, ez Magyarországon talán még szokatlan egy kalandpark szolgáltatásai között. Az igénybe vehető eszközök és pályák jó része akadálymentesített, ezenkívül mozgáskorlátozottak speciális, kifejezetten a részükre létrehozott ügyességi pályákon is gyakorolhatnak. Természetesen a mászófalat, az ugróasztalokat, a kosárlabdapályát is épp úgy használhatják, mint egészséges társaik.

Csapatépítő tréningek

A létesítmény izgalmas és mozgalmas helyszínt nyújt cégek egész- vagy félnapos csapatépítő tréningjeinek lebonyolítására.
A tréningek feladatainak megoldása közben a munkatársakból remek csapat kovácsolódhat. A speciális, úgynevezett bizalomerősítő feladatok elvégzése mindenképpen remek alkalom, hogy egy vállalat dolgozói jobban megismerjék egymást. A Mecsextrém park nyári időszakban mindennap reggel kilenctől este hét óráig látogatható.

vp-ab