x
 • Programok

 • Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál

  Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál

  Az immár hagyományosnak mondható Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál 2018-ben 20. alkalommal kerül megrendezésre Bólyban. A környéken élők bizonyára ismerik a híresen jó szüreti csirkepaprikást, melyet a bólyiak hosszú lével és ún. `kanalas galuskával` készítenek. Igazi szüret nincs is e nélkül a paprikás nélkül.
  Bóly, 2018. szeptember 1 - 2.

 • Nagymaros Szent István Napi Borünnep

  Nagymaros Szent István Napi Borünnep

  Borutca a csodálatos Dunakanyarban Magyarország több borvidékének részvételével -díszvendégünk a Mátrai Borvidék; színes programok, koncertek, termelői piac, ínycsiklandozó ételek, hagyományos tűzijáték 19-én este.
  Nagymaros, 2018. augusztus 18 - 19.

 • Országos Lecsófesztivál

  Országos Lecsófesztivál

  Idén tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a fesztivál Balatonkenesén.
  Balatonkenese, 2018. augusztus 25.

 • Csopak Napok

  Csopak Napok

  Augusztus 17-20. között rendezik meg Csopak talán legrégebbi és legnagyobb rendezvényét, az 1977-ben útjára indult „Csopak Napokat”, a helyi borok ünnepét. A bornapokon a községbe látogató vendégeket szórakoztató programok garmadája és természetesen a helyi zamatos borok széles választéka várja.
  Csopak, 2018. augusztus 17 - 20.

 • Zorall Sörolimpia

  Zorall Sörolimpia

  A két színpadon olyan nagyágyúk lépnek fel, mint a Tankcsapda, az Edda, az Ossian, a Kárpátia, a Republic, a Road, a Leander Kills, az AWS, a Zorall, a Fish!, a Kalapács, a Dorothy, a Junkies, az Omen, a P.Box, az Alvin és a Mókusok és még rengetegen!
  Alsóörs, 2018. augusztus 22 - 25.

 • Fehérvári Lecsófőző Vigasság

  Fehérvári Lecsófőző Vigasság

  A székesfehérvári lecsófőző fesztiválon több mint hatszáz bográcsban, megszámlálhatatlan variációban rotyog a híres magyar ételklasszikus.
  Székesfehérvár, 2018. szeptember 8.

 • Hétrétország – a szerek és porták fesztiválja

  Hétrétország – a szerek és porták fesztiválja

  A Hétrétország a nyitottság, a vendégszeretet fesztiválja az Őrségben, ahol tíz napon át várják az érdeklődőket augusztus 11 és 20 között. Idén Lajkó Félix és Balázs János, a Bohemian Betyars, a Simorág TánCirkusz, Lukács Miklós - Cimbiózis 5tet, Dresch Mihály, Esszencia, Kollár-Klemencz László is fellép és természetesen most is lesznek Nyitott Porták, színház, gyermekprogramok és mozi is.
  Őriszentpéter, 2018. augusztus 11 - 20.

 • Szamárfül Fesztivál

  Szamárfül Fesztivál

  A pécsiek népszerű gyerekfesztiválját az idén is szamárság lenne kihagyni! A hagyományos szünidő-búcsúztató rendezvény középpontjában a gyermekek, az önfeledt közös játék és szórakozás áll.
  Pécs, 2018. augusztus 17 - 19.

 • Györöki Szüret és XVI. Halászléfőző Fesztivál

  Györöki Szüret és XVI. Halászléfőző Fesztivál

  Balatongyörök lakói évszázadokig a halászatból és a szőlőművelésből éltek, a szürettel is erre emlékezünk. A rendezvény helyszíne a móló melletti sétány, a Balaton-parton.
  Balatongyörök, 2018. szeptember 1.

 • Szentesi Lecsófesztivál

  Szentesi Lecsófesztivál

  Idén augusztus végén ismét megrendezik Szentesen a mára már hagyományossá vált Lecsófesztivált. Az ezúttal 17. alkalommal megrendezett gasztroünnepen a tradicionális lecsó számtalan típusa mellett kulturális és zenei programok is várják az érdeklődőket.
  Szentes, 2018. augusztus 31 - szeptember 1.

 • Miskolci Sörfesztivál

  Miskolci Sörfesztivál

  Örömmel értesítünk, hogy idén immár 7. alkalommal megrendezzük a Miskolci Sörfesztivált, mely rendezvényünkre közel 70.000 látogatót fogadtunk az elmúlt évek során.
  Miskolc, 2018. szeptember 7 - 9.

 • Strand Fesztivál

  Strand Fesztivál

  A fesztivál idén augusztus 22-25. között a már jól megszokott helyén, Zamárdi Szabadstrandján várja majd a fesztiválozókat.
  Zamárdi, 2018. augusztus 22 - 25.

 • Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét

  Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét

  Augusztus 15. és 20. között színes, gasztronómiai élményekkel teli programokkal várják az érdeklődőket.
  Tapolca, 2018. augusztus 15 - 20.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu