x

Üdülési ajánlatok akciós nyaralás, pihenés

 • Programok

 • Füredi Szüret

  Füredi Szüret

  Háromnapos fesztivál a szüret jegyében Balatonfüreden. Látványos felvonulás, borlovagrend avatás, kulturális programok, vásár és gasztronómia a parton.
  Balatonfüred, 2018. október 19 - 21.

 • Őrségi Tökfesztivál

  Őrségi Tökfesztivál

  A népi játékok és művészeti bemutatók forgatagában megismerkedhetnek a tök helyi kultuszával, a humoros vetélkedőkön pedig minden korosztály megmérettetheti magát. A fergeteges előadások és tökcsoda-teremtmények megtekintése közben a vendégek tökből készült ételspecialitásokat kóstolhatnak meg.
  Őrség, 2018. szeptember 28 - 30.

 • Tök jó Zalakaroson

  Tök jó Zalakaroson

  TÖKÖS programok a Zalakarosi Fürdőben minden nap: gyermekanimáció, halloween kölyökdisco, jelmezverseny, töklámpáskészítés...
  Zalakaros, 2018. október 29 - november 4.

 • Hadházi Káposztás Napok

  Hadházi Káposztás Napok

  A háromnapos rendezvénysorozat célja, hogy a felelevenítse a település régi időkre visszanyúló, a káposztatermesztéssel és feldolgozással kapcsolatos hagyományait, szokásait, hogy átörökítse azt a fiatalabb generáció számára is, valamint, hogy bemutassa ezeket az értékeket a város határain túl élők számára is.
  Hajdúhadház, 2018. szeptember 21 - 23.

 • Debreczeni Zamat Fesztivál

  Debreczeni Zamat Fesztivál

  A Debreczeni ZAMAT Fesztivál 2018-ban nyolcadik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban.
  Debrecen, 2018. szeptember 21 - 23.

 • Vecsési Káposztafeszt

  Vecsési Káposztafeszt

  Idén immáron 18. alkalommal kerül megrendezésre a Vecsési Káposztafeszt! Káposztás ételek, savanyúságok, koncertek felvonulás.. minden a káposzta jegyében! Hagyomány Gasztronómia Kultúra!
  Vecsés, 2018. szeptember 22 - 23.

 • Szüreti mulatság

  Szüreti mulatság

  SZÜRETI MULATSÁG finom hazai ízek főzőcskézésén a Szarka-kúria parkjában. A szüreti főzőcskézésen a csapatok döntik el, hogy mit, és hogyan főznek. Részvétel a főzés öröméért!
  Nyársapát, 2018. szeptember 22 - 23.

 • Pécsi Napok

  Pécsi Napok

  Koncertek, gasztronómiai csemegék és finom borok. Pécs rendhagyó módon bemutatkozó múzeumainak, szakrális tereinek és ipari műemlékeinek környezetében változatos programkavalkád várja a közönséget.
  Pécs, 2018. szeptember 20 - 23.

 • Főtéri Szüreti Fesztivál

  Főtéri Szüreti Fesztivál

  2018-ban ismét élettel telik meg Esztergom főtere, a Széchenyi tér, ahol A III. Főtéri Szüreti Fesztivál programjai zajlanak majd. A fesztivál programjai ingyenesek!
  Esztergom, 2018. szeptember 28 - 30.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu