x

Akciós hétvégék

 • Programajánló

 • Györöki Szüret és XVI. Halászléfőző Fesztivál

  Györöki Szüret és XVI. Halászléfőző Fesztivál

  Balatongyörök lakói évszázadokig a halászatból és a szőlőművelésből éltek, a szürettel is erre emlékezünk. A rendezvény helyszíne a móló melletti sétány, a Balaton-parton.
  Balatongyörök, 2018. szeptember 1.

 • Székesfehérvári Királyi Napok

  Székesfehérvári Királyi Napok

  A Szent István ünnepe köré szervezett tíznapos, augusztusi rendezvénysorozat a történelmi főváros legfontosabb eseménye. Olyan kulturális csemegékkel várja vendégeit, melyek valóban csak az egykori koronázóvároshoz köthetők.
  Székesfehérvár, 2018. augusztus 10 - 20.

 • Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál

  Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál

  Az immár hagyományosnak mondható Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál 2018-ben 20. alkalommal kerül megrendezésre Bólyban. A környéken élők bizonyára ismerik a híresen jó szüreti csirkepaprikást, melyet a bólyiak hosszú lével és ún. `kanalas galuskával` készítenek. Igazi szüret nincs is e nélkül a paprikás nélkül.
  Bóly, 2018. szeptember 1 - 2.

 • Csopak Napok

  Csopak Napok

  Augusztus 17-20. között rendezik meg Csopak talán legrégebbi és legnagyobb rendezvényét, az 1977-ben útjára indult „Csopak Napokat”, a helyi borok ünnepét. A bornapokon a községbe látogató vendégeket szórakoztató programok garmadája és természetesen a helyi zamatos borok széles választéka várja.
  Csopak, 2018. augusztus 17 - 20.

 • Nagymaros Szent István Napi Borünnep

  Nagymaros Szent István Napi Borünnep

  Borutca a csodálatos Dunakanyarban Magyarország több borvidékének részvételével -díszvendégünk a Mátrai Borvidék; színes programok, koncertek, termelői piac, ínycsiklandozó ételek, hagyományos tűzijáték 19-én este.
  Nagymaros, 2018. augusztus 18 - 19.

 • Fehérvári Lecsófőző Vigasság

  Fehérvári Lecsófőző Vigasság

  A székesfehérvári lecsófőző fesztiválon több mint hatszáz bográcsban, megszámlálhatatlan variációban rotyog a híres magyar ételklasszikus.
  Székesfehérvár, 2018. szeptember 8.

 • Strand Fesztivál

  Strand Fesztivál

  A fesztivál idén augusztus 22-25. között a már jól megszokott helyén, Zamárdi Szabadstrandján várja majd a fesztiválozókat.
  Zamárdi, 2018. augusztus 22 - 25.

 • Hétrétország – a szerek és porták fesztiválja

  Hétrétország – a szerek és porták fesztiválja

  A Hétrétország a nyitottság, a vendégszeretet fesztiválja az Őrségben, ahol tíz napon át várják az érdeklődőket augusztus 11 és 20 között. Idén Lajkó Félix és Balázs János, a Bohemian Betyars, a Simorág TánCirkusz, Lukács Miklós - Cimbiózis 5tet, Dresch Mihály, Esszencia, Kollár-Klemencz László is fellép és természetesen most is lesznek Nyitott Porták, színház, gyermekprogramok és mozi is.
  Őriszentpéter, 2018. augusztus 11 - 20.

 • Nyárbúcsúztató, szüretindító Szalóki Ágival és Bolya Mátyással

  Nyárbúcsúztató, szüretindító Szalóki Ágival és Bolya Mátyással

  Szalóki Ági, Bolya Mátyás és Szokolay Dongó Balázs világzenei műsorában somogyi és moldvai dallamok szólalnak meg énekhangon, kobzon, citerán, furulyán, dudán és szaxofonon. A közönség XVI-XVII. századi Tinódi és Balassi szerzeményeket is hallhat. A műsor során lehetőség nyílik közös éneklésre is.
  Kisharsány, 2018. augusztus 25.

 • Zempléni Fesztivál

  Zempléni Fesztivál

  Nyár, kastély, templom, vár, színház, pince, kávéház – mindezt csordultig tölti az igényes zene. Augusztus közepén kiváló hazai és külföldi szólisták, együttesek közreműködésével válogatott művészeti svédasztalt kínálunk.
  Sárospatak, 2018. augusztus 10 - 19.

 • Balatonfüredi Borhetek

  Balatonfüredi Borhetek

  Balatonfüred legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválját 2018-ban augusztus 10. és szeptember 2. között rendezik meg a Tagore sétányon. A borvidék legjobb nedűi, harminc fajtából származó, közel háromszázféle bor, köztük a még mindig sláger rozék, gyöngyöző borok, az elnyűhetetlen rizlingek és a díjnyertes nedűk.
  Balatonfüred, 2018. augusztus 10 - szeptember 2.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu