x

Vízparti szállások

Címlap » Vízparti szállások
 • Programok

 • EFOTT Fesztivál

  EFOTT Fesztivál

  John Newman, Jessie J, Lost Frequencies és a Volbeat mellett biztossá vált, hogy az EFOTT külföldi fellépőinek listáját Dub FX is kiegészíti. A Velencei-tó partján rendezett fesztivál saját történetében minden idők legerősebb nemzetközi zenekar-felvonultatására készül, de természetesen a hazai együttesek legjava is megtalálható a programkínálatban
  Velence, 2018. július 10 - 16.

 • Tihanyi Levendula Fesztivál

  Tihanyi Levendula Fesztivál

  A levendula fontos és kiemelt szerepet játszott és játszik ma is Tihany életében. Ezek a hagyományok elevenednek meg minden évben a Levendula Fesztiválon.
  Tihany, 2018. június 29 - július 1.

 • Punnany Massif, Ocho Macho, NB – Plázs Opening

  Punnany Massif, Ocho Macho, NB – Plázs Opening

  JÚNIUS 16 -án ismét kinyílnak a Plázs kapui és kezdődhet a "tengerparti buli" magyar módra! A minőségi szórakoztatás fellegvára ezen a nyáron is készen áll a napfürdőre, majd az éjszaka pezsgésére.
  Siófok, 2018. június 16.

 • Őrült Hajók Versenye

  Őrült Hajók Versenye

  2 napos klasszik juhé festői környezetben és 'legyünkegykicsitmáshol' hangulattal, csuda jó koncertekkel, csomó értelmes-értelmetlen programmal, és a jó öreg Dunával! Ott a helyed!
  Harta, 2018. augusztus 10 - 11.

 • Szentendrei Pestisűző Fesztivál

  Szentendrei Pestisűző Fesztivál

  Szentendre legújabb kortárs művészeti fesztiválja, a Szentendrei Pestisűző Fesztivál első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre június 16-17-én. Az ingyenes rendezvény egy 18. századi, szentendrei pestis-történetre alapul. A kétnapos fesztiválon számos koncert- többek között Anna & The Barbies, Supernem, Bohemian Betyars-, különféle borzongató programok, haláltánc, fáklyás felvonulás, és hajóverseny várja a látogatókat
  Szentendre, 2018. június 16 - 17.

 • Komáromi Hallakoma

  Komáromi Hallakoma

  Határon átnyúló barátság , és az ízek nemzetközi nyelvének jegyében.
  Komárom, 2018. június 1 - 2.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu