x

Vízparti szállások

Címlap » Vízparti szállások
 • Programok

 • Tiszafüredi Halas Napok

  Tiszafüredi Halas Napok

  Idén ünnepli 40 éves jubileumát a Tiszafüredi Halasnapok. Három estén át koncerteznek a magyar könnyűzenei paletta népszerű zenekarai. Itt lesz többek között a Tankcsapda
  Tiszafüred, 2018. július 6 - 8.

 • Bajai Halfőző Fesztivál

  Bajai Halfőző Fesztivál

  Baja, a halászlé fővárosa! Baja nemzetközileg ismert, a rekordok könyve által jegyzett halfőző fesztiválja az idők során valódi fiesztává lett. Július második szombatján évről évre közel kétezer helyi és vidéki alkalmi szakács vendégeli meg barátait halászlével a belvárosban.
  Baja, 2018. július 12 - 15.

 • Budapesti városnézés motorcsónakkal

  Budapesti városnézés motorcsónakkal

  Láttad már a Budapestet a vízről? Hasítottad már a vizet szélsebesen egy hófehér luxus motorcsónakban a napsütésben? Ha nem, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld! Különleges és egyedi élményben lesz részed barátaiddal, kedveseddel, családoddal együtt.
  Budapest, 2018. május 1 - október 30.

 • Nemzetközi Anyósfesztivál

  Nemzetközi Anyósfesztivál

  Hagyományőrző programok, műsorok és rendezvények várják a szórakozni vágyókat!
  Balatonudvari, 2018. június 30.

 • EFOTT Fesztivál

  EFOTT Fesztivál

  John Newman, Jessie J, Lost Frequencies és a Volbeat mellett biztossá vált, hogy az EFOTT külföldi fellépőinek listáját Dub FX is kiegészíti. A Velencei-tó partján rendezett fesztivál saját történetében minden idők legerősebb nemzetközi zenekar-felvonultatására készül, de természetesen a hazai együttesek legjava is megtalálható a programkínálatban
  Velence, 2018. július 10 - 16.

 • Tihanyi Levendula Fesztivál

  Tihanyi Levendula Fesztivál

  A levendula fontos és kiemelt szerepet játszott és játszik ma is Tihany életében. Ezek a hagyományok elevenednek meg minden évben a Levendula Fesztiválon.
  Tihany, 2018. június 29 - július 1.

 • Őrült Hajók Versenye

  Őrült Hajók Versenye

  2 napos klasszik juhé festői környezetben és 'legyünkegykicsitmáshol' hangulattal, csuda jó koncertekkel, csomó értelmes-értelmetlen programmal, és a jó öreg Dunával! Ott a helyed!
  Harta, 2018. augusztus 10 - 11.

 • Szentendrei Pestisűző Fesztivál

  Szentendrei Pestisűző Fesztivál

  Szentendre legújabb kortárs művészeti fesztiválja, a Szentendrei Pestisűző Fesztivál első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre június 16-17-én. Az ingyenes rendezvény egy 18. századi, szentendrei pestis-történetre alapul. A kétnapos fesztiválon számos koncert- többek között Anna & The Barbies, Supernem, Bohemian Betyars-, különféle borzongató programok, haláltánc, fáklyás felvonulás, és hajóverseny várja a látogatókat
  Szentendre, 2018. június 16 - 17.

 • Víz, Zene, Virág Fesztivál

  Víz, Zene, Virág Fesztivál

  Június 21-24. között rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb családi fesztiválját a Víz, Zene, Virág Fesztivált a tatai Öreg-tó partján, immár 25. alkalommal.
  Tata, 2018. június 21 - 24.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu