x
 • Programok

 • Puttonyos Fesztivál

  Puttonyos Fesztivál

  Idén szeptember 21-én lesz az ősz ünnepe, a Puttonyos Fesztivál Pakson, a Sárgödör téren. A koncertek mellett nagy hangsúlyt kap a gasztronómia, a borok szerelmeseit a borász sétánnyal, pálinkák kedvelőit pedig pálinka házakkal várjuk.
  Paks, 2019. szeptember 21.

 • Bortér Szeged

  Bortér Szeged

  Az ország legkiválóbb bortermelői gyűlnek össze immár nyolcadik alkalommal a szegedi Dóm téren megrendezésre kerülő Bor téren. Szegeden, a borértők városában a Fogadalmi templom árnyékában több, mint 80 neves borász kínálja munkájának gyümölcseit.
  Szeged, 2019. szeptember 18 - 22.

 • Kőszegi Szüret és Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó

  Kőszegi Szüret és Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó

  A nemzetközi fúvószenei találkozóval egybekötött vigasság szeptember 27-től, 29-ig vár bennünket sok fúvószenekar fellépéseivel.
  Kőszeg, 2019. szeptember 27 - 29.

 • Esztergomi Lecsófesztivál

  Esztergomi Lecsófesztivál

  Idén is megrendezzük a Lecsófesztivált és a lecsófőző versenyt 2019. szeptember 21-é Esztergomban! Ki lesz 2019-ben a Lecsókirály Esztergomban a Lecsófesztiválon? Lecsófőző csapatok jelentkezését várjuk! Nevezz be mielőbb csapatoddal!
  Esztergom, 2019. szeptember 21.

 • Szentendrei Jazz- és Borfesztivál

  Szentendrei Jazz- és Borfesztivál

  Szeptember utolsó hétvégéjén a Fő téren és a belváros sétálóutcáján, a Dumtsa Jenő utcában a boré és a jazz zenéé lesz a főszerep. Neves hazai borászatok, szentendrei kötődésű pincészetek várják a bor szerelmeseit.
  Szentendre, 2019. szeptember 27 - 29.

 • Fehérvári Lecsófőző Vigasság

  Fehérvári Lecsófőző Vigasság

  A székesfehérvári lecsófőző fesztiválon több mint hatszáz bográcsban, megszámlálhatatlan variációban rotyog a híres magyar ételklasszikus.
  Székesfehérvár, 2019. szeptember 21.

További ajánlatok

Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu