x
 • Programok

 • Győri Bornapok - Bor-, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztivál

  Győri Bornapok - Bor-, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztivál

  A Győri Bornapok izgalmas programjaival, Magyarország legfinomabb boraival, kellemes zenével és baráti beszélgetésekkel búcsúztatjuk a nyarat városunkban. Győr belvárosa, utcái hangulatos kisvendéglőkké, borozókká alakulnak át, fesztiváli hangulatot teremtve immár tizenkettedik alkalommal.
  Győr, 2019. augusztus 22 - 25.

 • Sóletfesztivál - kóser gasztronap

  Sóletfesztivál - kóser gasztronap

  Kóstoljon hagyományos ételeket és nyerjen bepillantást a zsidó élet rejtelmeibe Budapest egyetlen szigorúan kóser gasztrofesztiválján! 2019-ban ötödik alkalommal kerül megrendezésre a népszerű zsidó gasztrofesztivál a belváros szívében, a Kazinczy utcában.
  Budapest, 2019. augusztus 25.

 • Hajdúszoboszló Óriáskerék

  Hajdúszoboszló Óriáskerék

  Különleges kerekezésben lehet részed Hajdúszoboszlón. Gyere és pörögj velünk a Csónakázó tó partján. A 35 méteres kerékről megcsodálhatod Európa legnagyobb termálfürdő komplexumát, valamint annak környezetét. Látvány, élmény, szórakozás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
  Hajdúszoboszló, 2019. június 1 - szeptember 8.

 • Szarvasi Szilvanapok

  Szarvasi Szilvanapok

  Szilvamennyország Szarvason csak rád vár! Délkelet-Magyarország egyik legnagyobb és legkülönlegesebb gasztrokulturális fesztiválja, a Szarvasi Szilvanapok, mely szeptemberben a szilvaérés idején kerül megrendezésre.
  Szarvas, 2019. szeptember 6 - 8.

 • Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál

  Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál

  A bor és a kultúra igaz kapcsolatát ápolva ismét megrendezésre kerül Gyöngyös Fő terén 2019. szeptember 13-15. között a Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál.
  Gyöngyös, 2019. szeptember 13 - 15.

További ajánlatok

Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu