x

Ősz 2019. szállás, programok, wellness

Címlap » Őszi szállás
 • Őszi programok

 • Villányi Vörösbor Fesztivál

  Villányi Vörösbor Fesztivál

  Októberben ismét itt a nagy múltú Villányi Vörösbor Fesztivál - 2019. október 4-6. között rendezik meg a 32. borfesztivált, amely 3 napon át várja a bor fővárosába a bor-, a gasztro-kultúra, a hagyományőrzés és a művészetek iránt érdeklődő vendégeket.
  Villány, 2019. október 4 - 6.

 • Fehérvári Lecsófőző Vigasság

  Fehérvári Lecsófőző Vigasság

  Ha nyárutó, akkor lecsó! Ha pedig lecsó, akkor Székesfehérvár! Nincs két egyforma étel, nincs két egyforma recept, nehéz a zsűri dolga, aki minden évben kiválasztja a Lecsókirályt a közel 600 főzőcsapat közül. A főzőversenyt színpadi programok és vásári hangulat egészíti ki.
  Székesfehérvár, 2019. szeptember 21.

 • Őrségi Tökfesztivál

  Őrségi Tökfesztivál

  A Nyugat-Dunántúli Régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai, valamint a legnagyobb gasztro- turisztikai rendezvénye, az Őrségi Tökfesztivál, amelyet 2019. szeptember 27-29. között rendeznek meg Őriszentpéter, Magyarszombatfa és Szalafő településeken.
  Őrség, 2019. szeptember 27 - 29.

 • Szigligeti Süllőfesztivál

  Szigligeti Süllőfesztivál

  Október végén a Balaton őszi hangulatát, szépségét mindenki megcsodálhatja a Szigligeti Süllőfesztiválon.
  Szigliget, 2019. október 18 - 20.

 • Villányi Vörösbor Fesztivál

  Villányi Vörösbor Fesztivál

  Idén a legszebb vörösborok mellett nagyszabású szüreti felvonulás, fellépők, koncertek, gyerekprogramok várják a hagyományosan október első hétvégéjén, szüreti időszakban megrendezett Vörösbor Fesztivál látogatóit Villányban.
  Villány, 2018. október 4 - 7.

 • Puttonyos Fesztivál

  Puttonyos Fesztivál

  Igazán izgalmas fesztivállal várunk, hisz Paksra érkezik az ország egyik vezető zenekara a punnany massif akik idén ünneplik a jubileumi 15. születésnapjukat így egy hatalmas születésnapi bulival várunk.
  Paks, 2018. szeptember 22.

 • Szentendrei Jazz- és Borfesztivál

  Szentendrei Jazz- és Borfesztivál

  Szeptember utolsó hétvégéjén a Fő téren és a belváros sétálóutcáján, a Dumtsa Jenő utcában a boré és a jazz zenéé lesz a főszerep. Neves hazai borászatok, szentendrei kötődésű pincészetek várják a bor szerelmeseit.
  Szentendre, 2019. szeptember 27 - 29.

 • Esztergomi Lecsófesztivál

  Esztergomi Lecsófesztivál

  Idén is megrendezzük a Lecsófesztivált és a lecsófőző versenyt 2019. szeptember 21-é Esztergomban! Ki lesz 2019-ben a Lecsókirály Esztergomban a Lecsófesztiválon? Lecsófőző csapatok jelentkezését várjuk! Nevezz be mielőbb csapatoddal!
  Esztergom, 2019. szeptember 21.

Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu